Meer resultaten voor beschikbare domeinnamen

beschikbare domeinnamen
Domeinnamen: online domeincheck Website on Demand. Domeinnamen: online domeincheck Website on Demand.
Verschillende domeinextensies Domeinnaam checker gebruiken. De domeinnaam checker is eenvoudig in het gebruik. Vol de domeinnaam van uw keuze in, om na te gaan of die tot de beschikbare domeinnamen behoort. Is dat het geval, in combinatie met de juiste extensie?
Hosting Vlaanderen Domeinnaam registreren.
Beschikbare domeinnaam extensies. De extensies in de onderstaande tabel kunnen gebruikt worden voor een zoekopdracht met de knop ZOEKEN. Deze tabel bevat de meest courante extensies zodat u niet hoeft te kiezen uit een eindeloze lijst, want er zijn sinds 2014 heel wat nieuwe gTLDs bijgekomen. Als een gewenste extensie niet in de tabel voorkomt, kan die uiteraard aangevraagd worden: neem hiervoor contact op met Hosting Vlaanderen. Extensie Land Opstartkost Prijs per jaar. Extensie Land Opstartkost Prijs per jaar. Extensie Doelgroep Opstartkost Prijs per jaar. Extensie Locatie Opstartkost Prijs per jaar. Gratis bij domein. Wie kan een domein registreren? Hulp op afstand. Wie kan een domein registreren? Wie kan een domeinnaam registreren? Iedereen: zowel bedrijven, organisaties als particulieren. U hoeft geen inwoner van dit land te zijn of uw bedrijf moet hier niet gevestigd zijn. Door een domeinnaam te registreren bekomt u een jaarlijks gebruiksrecht op die domeinnaam. Een domeinnaam kunt u dus niet kopen of als uw eigendom beschouwen. Een domeinnaam aanvragen, stap voor stap.: KIES EEN NAAM.
Welke domeinnamen zijn nog beschikbaar?
Er zijn al talloze domeinnamen geregistreerd, dus soms moet je best even zoeken naar een vrije domeinnaam. We wezen er al even op, dat een domeinnaam uniek is en dus maar door één bedrijf of persoon tegelijk gebruikt kan worden.
Nieuwe domeinnaam extensies beschikbaar Ziber.
Denk hierbij aan; club, email, website en nog veel meer. Wanneer u een overzicht wilt van de beschikbare domeinnamen, kunt u op www.ziber.nl/domeinregistratie uw gewenste domeinnaam intypen. U krijgt dan een overzicht te zien van alle beschikbare domeinnamen en daarnaast ook of deze nog vrij zijn om te registreren.
Domeinregistraties en webhosting Domeinnaam.be.
Registreer hier uw eigen domeinnaam! Welkom op Domeinnaam.be, uw betrouwbare partner in domeinnaam registraties. Wij registreren uw domeinnaam in quasi elk bestaand land. Bij elke registratie zijn tal van extra's' gratis inbegrepen. ws Western Samoa. Klik op de tabs bovenaan voor domeinnamen in alle continenten of selecteer alles!
Dit zijn de duurste domeinnamen ooit.
Z.com is één van de slechts drie beschikbare single-karakter domeinnamen ter wereld, aldus GMO. Diamond.com 75, miljoen dollar. Odimo.com overhandigde het domein aan een online sieraden retailer, genaamd Ice.com. Het werd één van de duurste transacties aller tijden. De site geeft op het moment van schrijven een error.
HLN.be Op 29 september ontdekte voormalig. Facebook.
Op 29 september ontdekte voormalig Google-werknemer Sanmay Ved google.com op de lijst van beschikbare domeinnamen. Hij kocht de domeinnaam met zijn kredietkaart, maar had niet verwacht dat de transactie effectief zou doorgaan http//ow.ly/XIkly.: Deze man kocht Google.com voor amper 11 euro.
De domeinnaam check van STRATO snel en simpel!
Achter iedere combinatie staat of het domein beschikbaar of bezet is. Zo zie je niet alleen of de domeinnaam die je wilde controleren nog geregistreerd kan worden, maar ook welke alternatieven je hebt. Is de domeinnaam die jij in je hoofd had al door iemand anders geregistreerd? Dan zijn er twee mogelijkheden: je probeert de domeinnaam over te kopen, of je zoekt naar een andere, soortgelijke domeinnaam. Onderaan dit artikel leggen wij stap voor stap uit hoe je een domeinnaam kunt overnemen. Je kan natuurlijk ook kijken naar een andere domeinextensie de lettercombinatie na de punt. Naast de klassiekers als com, net of nationale extensies zoals nl, zijn er honderden nieuwe zogenoemde toplevel-domeinextensies vrijgekomen, zoals shop, club, blog, amsterdam, friesland en nog veel meer. Dit heeft het aantal beschikbare domeinnamen enorm vergroot. Er is dan ook vast nog een domein beschikbaar dat bij jouw website past.
Alle beschikbare extensies, is uw domeinnaam beschikbaar?
Veelgestelde vragen FAQ. DataCT in het kort. Controleer of uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. De meest populaire domeinnamen. Registreer voor 8.22. Registreer voor 15.66. Registreer voor 15.66. Registreer voor 15.66. Registreer voor 8.22. Registreer voor 15.66. Registreer voor 24.75. Registreer voor 15.66. Domeinnamen en meer. inclusief vele extra opties. Bij DataCT is elke domeinnaam standaard inbegrepen. Voor slechts Euro 995, inc BTW p/j zonder verborgen kosten. Gratis DNS beheer. Beheer alle gangbare DNS records in ons controlpanel. Gratis e-mail forwarding. U kunt per domeinnaam de e-mail laten doorsturen. Gratis Whois beheer. Beheer zelf de registratie gegevens van uw domeinnaam. Gratis domein forwarding. U kunt elke domeinnaam laten doorsturen naar een andere domeinnaam. KORTING, NIEUWS EN TIPS ONTVANGEN? Schrijf u in!

Contacteer ons