Op zoek naar domeinnaam opzoeken?

domeinnaam opzoeken
domeinnaam
De eigenaar van een domeinnaam achterhalen Webwijzer.
Websites vermelden soms geen juiste contactgegevens. Wie om welke reden dan ook wil natrekken wie er achter zit, of contact wil opnemen met de eigenaar van een website, kan in een Whois register opzoeken op wiens naam de domeinnaam is geregistreerd.
DNS
Mijn eu.
Om na te gaan wie uw registrar is, kunt u de domeinnaam opzoeken in de WHOIS-databank. De naam van uw registrar vindt u in het zoekresultaat, onder de hoofding Registrar. Wanneer u de autorisatiecode hebt ontvangen, stuurt u deze naar de toekomstige houder van de domeinnaam.
maak je eigen website gratis met domeinnaam
Wat is een domeinnaam? FOD Economie.
Wat is een domeinnaam? Open dropdown containing internal theme search form. Wat is een domeinnaam? De domeinnaam is het begrijpbare adres van een internetpagina. Om te kunnen worden bekeken, moeten internetpaginas vaak gegroepeerd binnen een website op een computer opgeslagen worden.
DNS
Domeinnaam Registreren Registratie Domeinnamen opzoeken.
Iedereen kan goedkoop een domeinnaam registreren, als deze nog beschikbaar is. Vul hier de domeinnaam in die u wil registreren zonder www" en klik op opzoeken. Wij gaan dan eerst na of de registratie van deze domeinnaam nog mogelijk is.
DNS
Wie is de eigenaar van een domeinnaam?
De domeinnaam is dan eigendom van dat bedrijf en niet van u. Dit kan later tot problemen leiden als u ooit uw domeinnaam wenst te verhuizen of erger, die firma kan uw domeinnaam zelfs doorverkopen aan uw concurrenten. U kunt de eigenaar van een domeinnaam opzoeken via de Whois-databank.
eigen website maken gratis met domeinnaam
Domeinnaam Wikipedia.
Zo mag een nl domeinnaam niet korter zijn dan twee tekens, gevolgd door nl, terwijl technisch gezien een domeinnaam als a.nl ook zou werken. Onder nl zijn ook geen diakritische tekens mogelijk. Sinds eind 2005 is gefaseerd de nieuwe domeinnaam eu voor registratie ter beschikking gesteld.
termijnsparen
Adressen opzoeken Internet Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Home Domein: Internet Advies: Adressen opzoeken. Print dit advies. Domein: Internet Advies toegevoegd op 23 september 2015. U wilt iemand contacteren, maar u heeft zijn e-mailadres niet gekregen of u bent het kwijtgeraakt. Gebruikersnaam Wachtwoord Onthouden? Toegang tot dit deel van.
Website IP checker reverse IP lookup.
Indien sites met een slechte reputatie op hetzelfde IP adres gehost staan als uw site, kan dit negatieve gevolgen hebben. De website IP checker tool toont direct na het invullen van uw domeinnaam het IP adres waarop de website is gehost.
Go2 De startpagina van Vlaanderen.
Www Bedrijvenregister Apple Huisentuin Advocatenkantoor Brugge Slovenie Trends Woninginrichting Onlineshopping Meewerken aan Go2.be. Postcode Belgi opzoeken. Jupiler pro league. TV en radio. Luister VRT radio's.' Maak je eigen Blog. Lotto en spelen. Winnende Lotto cijfers. Snel e-mail versturen. Grote bijlage verzenden.

Contacteer ons