Meer resultaten voor domein

domein
Domein Marsnil Domein Marsnil.
Domein Marsnil Genieten van Haspengouw. Domein Marsnil Genieten van Haspengouw. Domein Marsnil Genieten van Haspengouw. Domein Marsnil Genieten van Haspengouw. Domein Marsnil Genieten van Haspengouw. Domein Marsnil Genieten van Haspengouw. Beleef het moment. Respect voor het product., uit onze aarde geplukt.
Inname openbaar domein Harelbeke.
Inname openbaar domein. Inname openbaar domein. Heb je werken gepland waarbij je genoodzaakt bent om tijdelijk het openbaar domein in te nemen, zoals bij een verhuis, verbouwingswerken, parkeren werfvoertuig, plaatsen stelling op het voetpad, sleufwerken, dan heb je een vergunning nodig.
Home Roosendael.
Meer informatie over de geschiedenis en de omgeving van het domein Roosendael. Domein binen de slotgracht afgesloten! Het domein binnen de slotgracht is afgesloten. Om het risico op een Corona-besmetting voor de kinderen en begeleiders van de groepen te beperken, kan je niet terecht binen de slotgracht.
Inname van openbaar domein bij bouw en andere werken Maldegem.
Inname van openbaar domein bij bouw en andere werken. Inname van openbaar domein bij bouw en andere werken. Aanvraag inname van openbaar domein voor bouw en andere werken. Je wilt bouwmaterialen, een kraan, een container, tijdelijk op het openbaar domein plaatsen?
Openbaar domein Stad Ieper.
Bouwen en wonen. De afdeling Openbaar Domein staat in voor het plannen, organiseren, uitvoeren en opvolgen van alle infrastructuur en onderhoudswerken inzake het grondgebied van de stad Ieper. Maandag van 0800: tot 1200.: Dinsdag van 0800: tot 1200, van 1400: tot 1630.:
Domein Kiewit Visit Hasselt.
Vanuit beide startplaatsen: Groene Hart route van 12 km rood en de Snelle verbinding Bokrijk Kiewit van 38, km bruin. De kaarten van de landschapswandeling Kiewit zijn te koop op het secretariaat van Domein Kiewit voor 250, euro. Er is ook een aanbod voor groepen op Domein Kiewit.
Inname openbaar domein werken vergunning Gemeente Stekene.
De kostprijs voor de inname van het openbaar domein kan je nalezen in het reglement Belasting inname openbaar domein voor werken: klik hier. Het ontlenen van verkeersborden en andere signalisatie is gratis, met uitzondering van blitsers. Huur, schade en/of verlies van materieel wordt aangerekend per factuur.
Aanpassingen openbaar domein Stad Geel.
Als het Vlaamse Gewest u een vergunning verleent, loopt uw aanvraag verder via de stad Geel volgens de bovenvermelde procedure. Ook langs gewestwegen blijft het basisprincipe in Geel van toepassing: u mag zelf nooit werken uitvoeren op het openbaar domein.
Inname openbaar domein Gemeente Herent.
De aanvrager is zelf verantwoordelijk voor het plaatsen van de signalisatie en dient minstens 48u op voorhand geplaatst te worden. Aanvragen voor een inname openbaar domein met een duurtijd van 8 dagen en meer krijgen de toelating van het schepencollege na advies van de politie en de technische dienst.

Contacteer ons