Meer resultaten voor domein

domein
Openbaar domein tijdelijk gebruik aanvraag Gemeente Middelkerke.
Kunstonderwijs Bizart vzw. Openbaar domein tijdelijk gebruik aanvraag. Openbaar domein tijdelijk gebruik aanvraag. Aanvraag voor het tijdelijk gebruik van het openbaar domein aanpassing 11-2017.pdf. Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke. Nieuws uit Middelkerke. Deze week in Middelkerke.
website maken met domeinnaam
Een sfeervol kasteel in een mooi park! Domeinderenesse.
Het kasteel, waarvan de vroegste sporen dateren uit de 15de eeuw, kende een woelige geschiedenis. In 1983 werd het eigendom van de gemeente en in 1985 kreeg Domein de Renesse vzw het beheer toevertrouwd. Verhuur: Het kasteel biedt heel wat mogelijkheden.
website maken gratis met eigen domeinnaam
Privaat gebruik openbaar domein bouwwerken, verhuizen, Stad Lommel.
Privaat gebruik openbaar domein bouwwerken, verhuizen., Privaat gebruik openbaar domein bouwwerken, verhuizen., Het openbaar domein mag nooit zonder schriftelijke voorafgaandelijke toestemming van het stadsbestuur ingenomen worden. Onder inname van het openbaar domein wordt verstaan het plaatsen van afsluitingen, stellingen, containers, materieel, materiaal, kranen, werkloodsen, verhuisliften, enzovoort.
hosting zonder domeinnaam
Domein netwerk Wikipedia.
Een domein of Windows NT-domein is een groep computers in een netwerk die Microsoft Windows als besturingssysteem of het opensourceprogramma Samba geïnstalleerd hebben en die centraal beheerd worden door één of meer Windows of Samba-servers. Standaard heeft de beheerder van een domein volledige controle over alle computers van dat domein.
gratis website met eigen domeinnaam
Domein HOOGVELD VZW Hoogveld is een jeugdverblijfcentrum binnen het kader van jeugd en sociaal toerisme. Met z'n' uniek Kasteel, de pittoreske Hoeve, het ruime Paviljoen, het verbouwde landhuis gelege
Domein Hoogveld bestaat uit 4 gebouwen of groepsaccommodaties. Klik op foto voor meer info. Het domein 5 hectare omvat naast de vier gebouwen: bos, weiden, speelplein en vijver, palend aan 20 hectare natuurdomein gerealiseerd door Natuurpunt en de gemeente Zedelgem.
website maken gratis met eigen domeinnaam
Inname openbaar domein Gemeente Erpe-Mere.
Inname openbaar domein. Voert u werken uit of laat u werken uitvoeren op het openbaar domein of neemt u bij werken een deel van het openbaar domein in, dan hebt u een vergunning" inname openbaar domein" nodig. De vergunning" inname openbaar domein" bepaalt welke verkeersborden en welk waarschuwingsmateriaal u moet plaatsen en hoe u dat moet doen.
leningen
Toegankelijk publiek domein. Vademecum Vlaanderen.be.
Gemeenten en provincies. U bent hier. Toegankelijk publiek domein. Toegankelijk publiek domein. Toegankelijk publiek domein. Bestel per post. Het vademecum is geschreven voor ontwerpers, uitvoerders en wegbeheerders. Het bevat richtlijnen voor de inrichting van een publiek domein dat voor iedereen toegankelijk is.
Openbaar domein Oostende Stad aan Zee.
Bezetten Openbaar Domein Privatief gebruik met reclamebord met e-id zonder e-id pdf. Bezetten Openbaar Domein Privatief gebruik met uitstalling met e-id zonder e-id pdf. Bezetten Openbaar Domein Privatief gebruik met zitbank met e-id zonder e-id pdf. Bezetten Openbaar Domein Tijdelijk gebruik n.a.v.
Inname van openbaar domein bij bouwwerkzaamheden Stad Veurne.
wenst te plaatsen op het openbaar domein voetpad, parkeerplaats, e.d, dan moet je bij de dienst grondgebiedszaken een aanvraagformulier invullen. Hiervoor betaal je een retributie van 030, euro per m 2 op de inname van het openbaar domein, met een minimum van 30 euro.

Contacteer ons