Op zoek naar domein?

domein
Inname van openbaar domein Stad Aarschot.
Inname van openbaar domein. In functie van een verhuis, bouwwerken of andere werken kan je een aanvraag indienen voor de inname van openbaar domein op gemeentewegen. Heeft je aanvraag tot inname van het openbaar domein betrekking op een gewestweg, dan bezorgt de politie je aanvraag aan het Agentschap Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant AWV.
auto verzekeren
Per domein Zorg en Gezondheid. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Infectieziekten en vaccinaties. Vlaamse sociale bescherming. Infectieziekten en vaccinaties. Vlaamse sociale bescherming. Een klacht melden. Volg ons op Twitter. Volg ons op Youtube. xml version1.0" encodingUTF-8? Zorg-en-gezondheid.be is een officiƫle website van de Vlaamse overheid. uitgegeven door Zorg en Gezondheid.
Direct lenen
Inname openbaar domein Gemeente Asse.
Inname openbaar domein. scroll naar links scroll naar rechts. Wonen en milieu. Inname openbaar domein. Een inname van het openbaar domein kan o.a. gebeuren in het kader van een verhuis, leveringen, verbouwingen of een werf waarbij je bijvoorbeeld stellingen, containers of een kraan plaatst.
accent construct mechelen
Inname openbaar domein Gemeente Herent.
Inname openbaar domein tot 7 dagen: gratis. Inname openbaar domein vanaf de achtste dag: 050, euro per m en per dag met een minimum van 1250, euro per aangifte ook voor afvalcontainers. 20150402 Definitief aangifteformulier Tijdelijke bezetting openbaar domein 13Kb pdf.
Paintballen
Aanvraagformulier inname openbaar domein Gemeente Koksijde.
Home Aanvraagformulier inname openbaar domein. Aanvraagformulier inname openbaar domein. Velden met een zijn verplicht. Meer info inzake openbaar domein inzake werven. particulier / firma. Stipt aan of je particulier of firma bent.: huis en busnummer. Vul hier het dossiernummer in.
website maken gratis met eigen domeinnaam
Inname openbaar domein Bilzen.
De aanvraag van de vergunning dient ten laatste 5 werkdagen voor inname van maximum 2 parkeerplaatsen of 24m inname en ten laatste 10 werkdagen voor een grotere inname van het openbaar domein, bij de politie, Schureveld 11 te Bilzen ingediend te worden pz.bhr.iod@police.belgium.eu.
immo brasschaat
Privatieve ingebruikname openbaar domein Wevelgem.
Privatieve ingebruikname openbaar domein. Ik" neem een tijdje een stukje van de openbare weg in: heb ik een vergunning nodig." Bij de uitvoering van werken wordt vaak een stuk van de openbare weg of een deel openbaar domein in gebruik genomen.
website maken gratis met eigen domeinnaam
Inname openbaar domein plaatsen van container plaatsen van verkeersborden Gemeente Oostkamp.
Inname openbaar domein plaatsen van container plaatsen van verkeersborden. Inname openbaar domein plaatsen van container plaatsen van verkeersborden. Wanneer u het openbaar domein inneemt voor bouwwerken, voor plaatsen container, voor plaatsen verkeersborden of wanneer u werken uitvoert op openbaar domein dan hebt u een vergunning nodig.
Domein van Massembre in Heer-sur-Meuse.
Het 140 hectare groot domein beschikt tal van vrijetijdsinfrastructuren voor jong en oud speeltuin, avonturenparcours, glijbaan, trampolines, waterspeelpark, dierenpark. Het beschikt ook over vergaderzalen, polyvalente ruimtes, sportterreinen, een amfitheater in open lucht en prachtige wouden rondom. Laat de Ardennen volop op je inwerken in het Domein van Massembre.

Contacteer ons