Meer resultaten voor domein naam

domein naam
Vlaanderen loopt niet warm voor domeinnaam vlaanderen Brussel Het Nieuwsblad.
In 2016 stelde Bourgeois nog dat 14 procent van de registraties een duizendtal in totaal gebeurden in naam van de Vlaamse overheidsdiensten en instellingen of van Vlaamse of gemeentelijke overheden of aanverwante organisaties. Volgens de nieuwe cijfers zijn er nu nog 692 domeinextenties vlaanderen gereserveerd door Vlaamse, provinciale en gemeentelijke instellingen. Een opvallende vermindering in vergelijking met twee jaar geleden. Vlaams Belang-parlementslid Ortwin Depoortere reageert teleurgesteld op de nieuwe cijfers: De achteruitgang van deze domeinnaam is volgens mij een teken aan de wand.
krediet aanvragen
Kan ik de naam van mijn domein wijzigen? Ondersteuning One.com.
Kan ik de naam van mijn domein wijzigen? Het is niet mogelijk een domeinnaam aan te passen, nadat deze is geregistreerd. Wij registreren het domein namens u bij de domeinnaamregistrar, precies zoals u deze heeft ingegeven tijdens het bestellen. Zodra het domein geregistreerd is, bent u de eigenaar voor 12 maanden.
Autolening
Gratis Eigen Website Maken. Eenvoudig én Leuk JouwWeb.
2 jaar geleden. Ik ben positief verrast door het gemak waarmee de website opgebouwd kanworden, zelfs door een leek als ik. En de bruikbare informatie met video waarover men kan beschikken. Begin vandaag met het bouwen van jouw eigen website!
Cheap Taxi
Domein registreren bij STRATO: jouw naam op het internet!
Waar moet ik bij het kiezen van mijn domein op letten? Welke naam en welke extensie kan ik het beste nemen? Je domeinnaam is het reclamebord van jouw website. Het is belangrijk dat je domein aangeeft wat men op jouw site kan vinden.
ramen en deuren
Domeinnamen registreren, kopen of verhuizen.
Wat u ook kan interesseren. E-mail met uw domein. U wilt graag mailboxen toevoegen aan uw domein? Abonneer u op CloudOffice Email Only powered by Office 365. Vanaf 180, euro per maand hebt u al een mailbox met gratis domeinnaam!
schoonmaakbedrijf
Domain.be: domeinnaam met webruimte inbegrepen.
Registreer nu uw domeinnaam. Wenst u een domeinnaam te registreren, dan kan u hierboven controleren of deze nog vrij is. Indien dit het geval is, kan u de registratie ervan online aanvragen. Na ontvangst van uw betaling met kredietkaart of per overschrijving wordt de domain dan voor u vastgelegd.
Domeinnaam squatting: wat nu? deJuristen Gent.
Het gebruik van de website blijft dan ook meestal beperkt tot een loutere doorverwijspagina, absoluut onnuttig voor de eigenaar maar vooral frustrerend voor zij die er wel een zinvolle invulling aan kunnen geven. Het probleem heeft zelfs al een naam gekregen; Domain squating.
Domeinnaam Wikipedia.
Een domeinnaam of, afgekort, domein' is een naam in het Domain Name System DNS, het naamgevingssysteem op internet waarmee computers zoals webservers en mailservers alsmede bepaalde diensten en toepassingen kunnen worden geïdentificeerd. De domeinnaam verwijst doorgaans naar een IP-adres dat uit nummers bestaat, maar kan ook andere technische verwijzingen omvatten.
Domeinnaam registreren? Enkele belangrijke tips!
Bezorg de nodige info aan de partij die uw domeinnaam zal registreren, zodat die de registratie kan doen. Het is belangrijk dat de registratie op naam van uw bedrijf of van de zaakvoerder gebeurt. Zo behoudt u altijd zelf controle over uw domein.

Contacteer ons