Zoeken naar domeinnamen registratie

domeinnamen registratie
Opgepast voor fraude met domeinnamen post Comsa Reclame Creatie Online Marketing Website Webshop gelegen in Veurne, West-Vlaanderen.
Opgepast voor fraude met domeinnamen. Krijgt u een telefoontje dat probeert u een com of eu variant te verkopen van het domein dat u in de nl of be landencode geregistreerd hebt? Verschillende klanten hebben ons ongerust gecontacteerd. Zij ontvingen een telefoontje dat zogezegd van een merken en domeinregistratiebureau uit Amsterdam afkomstig was. Dat zou een aanvraag ontvangen hebben voor de registratie van de com of eu variant van de domeinnaam die de klant in zijn bezit had in de nl of be vorm. De telefonist vervolgt dan dat het Amsterdamse bedrijf die aanvraag tegengehouden zou hebben, en de klant de mogelijkheid wil bieden om als eerste die variant op zijn domeinnaam te registreren. Hij zou dat dan wel voor een periode van 10 jaar moeten doen, en dan meteen 300 euro moeten neertellen. Omdat de opbeller in de meeste gevallen weigerde documentatie of voorstellen per mail toe te sturen, betrouwden veel van onze klanten het zaakje niet. Zij namen voorzichtigheidshalve contact op met ons om na te gaan wat hier aan de hand was.
seoconsultants
Waar een domeinnaam registreren? Providers vergelijken op prijzen.
De provider die ik altijd aanraad. Vijf andere grote providers met alle kosten, beoordelingen en bijzonderheden. Overzicht van domeinnaam kosten in een tabel, zodat je makkelijk kan vergelijken. Tips voor het bedenken van een domeinnaam. Er komt meer kijken bij het registreren van een domeinnaam dan je denkt. En dan bedoel ik niet het proces van het registreren van de domeinnaam zelf. Dat heb je in vijf minuten geregeld. Het verzinnen van een domeinnaam hoeft ook niet zo lastig te zijn ik geef later in dit artikel ook nog een lading tips. Ik bedoel de consequenties die jouw keuze heeft in de nabije toekomst. Het kan namelijk zijn dat je nu hele goedkope provider vindt waar je voor een euro een domeinnaam kan vastleggen. Dat klinkt ideaal. Maar wat blijkt als die prijs alleen geldt voor het eerste jaar? Wat als je daarna 15 euro per jaar moet betalen? En wat als je na een paar maanden of zelf een paar jaar een website wil bouwen, hosting bestelt en na een paar slechte ervaringen ontdekt dat de partij middelmatige webhosting aanbiedt?
Domeinnaam Domeinnaam registreren in de EU Your Europe.
Getroffen door de brexit? Informatie van de EU voor bedrijven over voorbereiding op de brexit. EU-publicaties over de Brexit. Informatie van de Britse regering. Heeft u een bedrijf en wilt u het voor uw klanten makkelijker maken om informatie over uw bedrijf te vinden, dan kunt u een website maken. Elke website heeft een uniek IP-adres, een reeks cijfers zoals 136.173.60.59 of 91.194.202.11. Maar u wilt vast ook een gebruiksvriendelijkere, leesbare en makkelijk te onthouden domeinnaam hebben, zoals europarl.europa.eu of consilium.europa.eu. Zo'n' domeinnaam wordt gekoppeld aan het IP-adres. Typt iemand in de browser europarl.europa.eu in, dan wordt hij of zij doorgeleid naar het IP-adres 136.173.60.59. Met de registratie van een domeinnaam verwerft u het recht om die domeinnaam te gebruiken. Dat betekent niet dat u daarmee ook de intellectuele eigendom op die naam verwerft. Maar als een domeinnaam op een handelsmerk lijkt, dan kan er wel sprake zijn van inbreuk op intellectuele eigendomsrechten. Hoe registreert u een domeinnaam? U kunt de door u gewenste domeinnaam registreren bij een erkende registrar, voor zover die naam nog beschikbaar is en de registrar ook domeinnamen voor het door u gewenste topleveldomein registreert.
Domeinnamen Hosting Nucleus.
Met de registratie krijg je het alleenrecht op het gebruik van die naam. Home Hosting Domeinnamen. Waarom registreren bij Nucleus? Nucleus heeft al meer dan 20.000 domeinen in beheer. Dat zorgt ervoor dat we je een interessant pakket aan voordelen kunnen voorleggen. Ongeacht of je nu een leek bent of een doorgewinterde web designer. Werk je aan een nieuw project, start je een nieuwe zaak of lanceer je een nieuw product? Registreer dan zo snel mogelijk de domeinnamen die je wil gebruiken. Dat kan een be zijn, maar even goed een van de andere extensies die mogelijk zijn. Denk ook zeker aan eventuele nl, eu of com-domeinen. Domeinen 24/7 zelf beheren via ons online control panel. Hulp inroepen van het Nucleus support team. Gratis gegevens aanpassen. Gratis van nameserver veranderen. Gratis een online DNS-manager gebruiken. Gratis parkeren van je domeinnaam. Eigen nameserver gebruiken. Gratis een secondary nameserver gebruiken. Gratis url en mail forwardings. UPDATE: Nucleus is gestopt met de verkoop van domeinnamen. We raden Combell aan, de specialist in domeinnaam registraties. Registreer bij Combell. Goede service, goede prijs.
Domeinnaam registreren? Bij ons kan je een domeinnaam kopen. TONYX.
Webdesign Full Managed WordPress Hosting. Managed WP Hosting. Tientallen extensies beschikbaar voor registratie. Bij TONYX kan je een domeinnaam registreren of een bestaande domeinnaam verhuizen. We bieden deze dienst aan voor onze klanten die een Managed WordPress Hosting abonnement afnemen. We regelen voor jou alle technische aspecten hierrond: dit is inbegrepen in onze full service! Kenmerken van onze domeinnaamregistratie.: Exclusief voor wie een Managed WordPress Hosting abonnement afneemt. Gratis registratie en jaarlijkse vernieuwing van één domeinnaam inbegrepen.
Het verschil tussen domeinnaam kopen en domeinnaam registreren.
Veilig een domeinnaam kopen. Hoe gaat dat? Een goede domeinnaam is alvast een goede start. KMO.BE content writer worden. Home ONLINE ONDERNEMEN DOMEINNAAM Het verschil tussen een domeinnaam kopen en een domeinnaam registreren. Het verschil tussen een domeinnaam kopen en een domeinnaam registreren.
Domeinnamen AlfaHosting.
Alles over domeinnamen. Virtual Private Server. Een betaalbare oplossing voor particulieren en kleine bedrijven die nood hebben aan meer CPU geheugen of aan speciale opties, zoals SSH toegang, eigen IP adressen, enz. Virtual Private Server. Dé hosting oplossing voor een bedrijfskritische of omvangrijke websites met veel bezoekers of voor hosters en webdesigners! Een resellerpakket is de ideale oplossing voor hen die meerdere sites beheren, webdesigners of startende webhosters. Linux Reseller Hosting. Windows Reseller Hosting. Uw domeinnaam registreren bij AlfaHosting. Eenvoudige en snelle registratie. Ook te combineren met hosting. Aan het laden. Indien jij eigenaar bent van een al geregistreerde domeinnaam zal je hem kunnen verhuizen. Ga door naar de wizard. Prijzen en extensies. 79 extensies registreerbaar. Wie kan een domeinnaam registreren? Iedereen kan een domein registreren! Zowel bedrijven, organisaties als particulieren. De keuze van de tld Top Level Domain of internetextensie staat los van het feit dat u een inwoner bent van het land waaraan een extensie gekoppeld is.
Hoe gaat domeinnaam registratie in zijn werk.
Wanneer dat niet het geval is bent u hem kwijt zodra u zou willen verhuizen naar een andere webhost. Wat kost domeinnaam registratie. Prijzen voor domeinnaam registratie variren van enkele euro's' tot ongeveer 20 euro per domeinnaam per jaar. Eigenlijk maar een heel klein bedrag voor iets dat een grote bijdrage levert aan uw bekendheid op internet. u kunt een domeinnaam registreren per jaar of voor meerdere jaren tegelijk. Aan het einde van de registratieperiode moet u opnieuw betalen. Wanneer u niet betaald kan de domeinnaam geregistreerd worden door iemand anders. Een eigen domeinnaam is een kostbaar bezit, zeker voor een bedrijf. Het zorgt nogmaals gezegd niet alleen voor de bekendheid van uw website op het internet. Registratie van een domeinnaam zorgt er tevens voor dat u nooit meer van e-mail adres hoeft te veranderen. Ook niet wanneer u verhuist naar een andere webhosting provider of internet provider. Tip: Een vast e-mail adres kunt u doormiddel van domeinnaam registratie ook regelen zonder dat u beschikt over een website. Hoe belangrijk is een commercile domeinnaam? Hoe gaat een domeinnaam koppelen aan uw website in zijn werk. Een domeinnaam kopen.
Domeinnaam registreren? Enkele belangrijke tips!
Business development export. Zoeken op Agoria.be Zoeken. Enkele belangrijke tips! dinsdag 19 januari 2016. In een eerder artikel gaven we advies over de keuze van een domeinnaam voor uw website of e-mailadres. Dit vervolg bundelt tips met betrekking tot de stappen die u best onderneemt bij de registratie van een domeinnaam en wat u kunt doen wanneer de naam van uw keuze bezet blijkt. Vlot een domeinnaam registreren. Wanneer u de volgende 4 puntjes in acht neemt, registreert u makkelijk een domeinnaam en voorkomt u juridische problemen.: Bekijk of uw gekozen domeinnaam nog vrij is. Voor be, brussels en vlaanderen controleert u dat op www.dnsbelgium.be. Een check op andere domeinextensies is mogelijk op deze website. Let op dat er geen sprake is van inbreuk op beschermde merken of namen. Vergelijk en kies een geschikte registrar. Dat kan via deze link. Dit is de partij die domeinnamen registreert voor bedrijven, instellingen of personen. Naast het verkopen van webadressen, kunt u bij een registrar vaak ook terecht voor andere services zoals hosting, webdesign enzovoort. U doet er goed aan om die partijen onderling te vergelijken.

Contacteer ons