Op zoek naar extensies domeinnamen?

extensies domeinnamen
Hoe kan ik een vlaanderen-domeinnaam preregistreren? Helpdesk.
Vroeger had je bij de registratie van een domeinnaam voor de extensie weinig keuze: of je koos voor een geografische extensie be, nl, eu. of voor een categorische extensie com, org, net. Sinds eind 2013 is het aantal mogelijkheden voor extensies zogenaamde generische TLD's' of gTLD's' sterk gestegen en komen er elke maand nieuwe extensies bij.
airco
Claim je idee Zo kies je de juiste extensie voor je website.
Al is niet elk webadres even relevant voor jou. Om je te helpen bepalen welke extensies een must-have zijn en welke optioneel, hebben we vier vragen opgesteld. Richt je je voornamelijk op België? In België kan je moeilijk om een be-adres heen. In 2016 waren er in totaal zon 1.555.000 be-domeinnamen, dat is meer dan de helft van alle in België geregistreerde domeinnamen.
goedkoop
Domeinnamen Systray.
nameserver-wijzigingen zijn niet gratis. Een overzicht van ons aanbod aan domeinnamen. Preregistreer gratis en vrijblijvend! Wenst u één of meerdere domeinnamen naar ons over te brengen? Dit kan al vanaf 7.00! Wenst u één of meerdere domeinnamen van eigenaar te wijzigen?
2dehands
Welke domeinnaam extensie voor seo? Inventis.
Aangezien we van plan zijn een nieuw concept uit te werken waren we op zoek naar een nieuwe domeinnaam maar vroegen we ons af welke extensie het beste zou scoren in de verschillende googles google.be, google.nl en google.com. Om er achter te komen hoe de verschillende extensies be, nl, eu en com zich ten opzichte van elkaar verhouden in google hebben we 4 nieuwe domeinnamen geregistreerd, een be, nl, eu en een com.
Beton
Alle domeinnaam extensies en prijzen checken bij Easyhost.
Domeinnaam prijzen extensies. Goedkoop je domeinnaam registreren en kopen in België. Gratis e-mailadressen inbegrepen. Er is momenteel een technische fout opgetreden waardoor de status van domeinnamen niet correct opgezocht kan worden. Onze excuses voor het ongemak. Sorteer op Populariteit. Zoek een extensie.
Welke domeinnaam extensie kiezen? De Digitale Versnelling.
U communiceert hiermee gerichter naar uw publiek. Google van zijn kant belooft deze extensies evenwaardig te ranken als een com en org. Welke domeinnamen kan ik registreren bij Telenet Business? Scoor op slechts 5 minuten tijd beter in Google met Google Mijn Bedrijf.
Waarom een domeinnaam zo belangrijk is Mijnwebwinkel.
Richt je je alleen op de Nederlandse of Belgische markt, dan hebben de extensies nl of be de voorkeur. Bij internationale websites is com als extensie aan te raden. Met Mijnwebwinkel zijn de volgende extensies mogelijk: nl, be, com, eu, de, net en info.
Nieuws over de domeinnaam extensies.
De Indiase overheid plant een grootschalige campagne voor in. Eerste geïnternationaliseerde Bulgaarse domeinnaam op het internet. co trekt naar China met een veiling van korte domeinnamen. CentralNIC herlanceert cx. GMO Registry schrapt hoge renewal fee voor shop. Goede start voor store met 25.000 domeinnamen na dag één.
Domeinnaam Registreren bij TransIP. Check nu jouw domein!
Per jaar: 3000., Keuze uit 450 extensies. Laat je creativiteit de vrije loop en kies jouw ideale domeinextensie! Naast de oerdegelijke keuze voor be kan je ook kiezen voor bijvoorbeeld online of ninja. Check hieronder direct alle mogelijkheden. Filter op tags.: Landen Europees Nieuwe extensies Populair Actie.

Contacteer ons