Op zoek naar webadres?

webadres
webadres Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
De software in de GSM zet de code dus om in een webadres. So the software on the phone converts the code into a web address." Fabrikanten, met inbegrip van eindfabrikanten, vragen geen vergoeding voor het verstrekken van informatie over het webadres of de contactgegevens van andere fabrikanten.
webpagina
Gouden deal met webadres Tech Telegraaf.nl.
Kopieer naar clipboard. AMSTERDAM Het webadres gold.co.uk is voor 600.000 ruim 824.000 in andere handen overgegaan. Dat is het hoogste bedrag dat ooit voor een co.uk'-adres' is betaald. Althans, van de deals die aan het grote publiek bekend zijn gemaakt.
letselschade claimen
Telefoonnummer maakt plaats voor webadres.
Digital transformation tech. Telefoonnummer maakt plaats voor webadres. Telefoonnummers in commercials wijken steeds vaker voor verwijzingen naar websites van adverteerders. Het zal iedereen zijn opgevallen, maar blijkt nu ook uit een onderzoek van BBC en Het Media Loket. 26 July 2000.
URL
Webadres / uit: begrippenlijst Slim Zoeken op internet.
Weba Webd Webl Webm. Het webadres is de precieze plek waar je bent op internet. Het bestaat uit alle letters en tekens die nodig zijn om op een website te komen. Het webadres staat bovenaan in je browser, in de adresbalk.
letselschade claimen
webadres ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
Misschien kan ik er van leren. De meest gemaakte fouten zijn: typefouten en vreemd genoeg: het intikken van een webadres als zoekopdracht. Een webadres hoort thuis in de balk bovenaan je browser. Een webadres als www.jan.jansen.name is bij verschillende bedrijven aan te vragen en kost tussen de 30 en 45 euro per jaar.
seo check online
Webadres Veilig Ontwerp en Beheer.
lenen simulatie
Webadres 4 definities Encyclo.
uniek adres, label van een website, een webpagina of op internet geplaatst document of bericht, dat boven in het scherm van een computer of smartphone zichtbaar wordt en dat volgens bepaalde regels en met vaste onderdelen opgebouwd is; internetadres; URL Bijvoorbeeld: http//www.inl.nl/: en http//nl.wikipedia.org.
seo check online
Het volledige webadres achter een verkorte URL achterhalen; hoe doe je dat?
Unshorten.it Behalve het echte webadres, toont deze website ook een preview van bijbehorende website en de reputatie van de site in WOT. unshort.me Werkt snel en eenvoudig. URL unshortener Toont de landing page van links via bit.ly, goo.gl en TinyURL.
URL
webadres WikiWoordenboek.
1.3 Woordherkomst en opbouw. 1.4 Zelfstandig naamwoord. 1.5 Meer informatie. Geluid: webadres hulp, bestand. Woordherkomst en opbouw. samenstelling van web en adres. Zie Wikipedia voor meer informatie. Het woord webadres staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
webpagina

Contacteer ons