Meer resultaten voor domeinnaam aanmaken

domeinnaam aanmaken
It's' all in the name: registreer je domeinnaam bij STRATO!
Heb je ergens anders een domeinnaam geregistreerd, maar wil je graag profiteren van de voordelen die STRATO biedt? Naast de mogelijkheid om een nieuwe domeinnaam voor je website te registreren, kun je er ook voor kiezen om je bestaande domeinnaam te verhuizen naar STRATO.
website gratis maken met eigen domeinnaam
Q Waar het beste een domeinnaam registreren?
Ik heb liefst zoveel mogelijk controle over mijn domeinnaam. Dus ik wil zelf de volledige bind file aanpassen of toch minstens een CP die dezelfde functionaliteit biedt. Het is mooi meegenomen als je domeinnaam verschillend is van je hosting. Wil/moet je veranderen, dan kan je dit ten minste volledig zelf regelen.
gratis website aanmaken
Web doorsturingen beheren HostYou.
Via de Inloggen pagina op de HostYou website komt u op uw Control Panel terecht met een lijst van alle domeinnamen die u bij HostYou heeft. Achter de domeinnaam waarop u een web doorsturing wil aanmaken, aanpassen of verwijderen klikt u op beheren om bij het Dashboard van dat domein te komen.
site aanmaken
Welke informatie is er nodig voor het registreren van een domeinnaam? Oxilion.
Als persoon heb je hiervoor een ID nummer voor nodig. Wanneer je nog geen handle gemaakt hebt, kun je deze tijdens het registreren aanmaken. Mocht je al een handle hebben voor een domeinnaam, dat je wilt aanpassen, dan kun je deze hier aanpassen.
site aanmaken
Gratis domeinnaam aanmaken.
Er zijn verschillende plekken waar we gratis een domeinnaam kunnen aanmaken. Echter zijn dit domeinen die vaak iets langer zijn of er iets minder mooi uitzien, voor een BE domein moet je bijna altijd betalen. TK domeinnaam meest populaire. CO.CC domeinnaam niet aan te raden, wordt niet in google weergegeven.
website aanmaken gratis
Domein registreren Domein Shop.
U kunt geheel gratis en real-time uw domeinnaam over dragen naar een andere gebruiker van Versio. Mocht u uw domeinnaam dus ooit willen verkopen, dan kunt u de koper een account laten aanmaken bij Versio zodat u het domein kunt overdragen naar de koper.
site aanmaken
Pc-Berlare: Domeinnaamregistratie voor domeinene zoals be, nl, com.
Als u een domeinnaam wenst voor uw bedrijf kan u bijvoorbeeld mijnbedrijf.be registreren, dan kan uw bedrijf www.mijnbedrijf.be gebruiken als website adres en daaraan gekoppeld kan u dan ook e-mailadressen aanmaken van die domeinnaam na de @ vb: info@uwbedrijf.be. Een domeinnaam domein minstens uit twee of meer tekens bestaan.
domeinnaam registreren.
Vanaf dat ogenblik zijn zowel uw website www.mijnsuperwebstekje.com en bv paul@mijnsuperwebstekje.com beschikbaar. In uw cpanel bij firma X kan je emailboxen aanmaken zoveel je wil. Je moet die dan wel even instellen in uw email programma bv outlook om aan uw email te kunnen. Maar neem NOOIT de domeinregistratie bij de zelfde firma waar je de hosting doet! En ook niet omgekeerd. Als bv de website niet voldoende bereikbaar is of de service is ondermaats na verloop van tijd is zeer normaal, kan je in een paar minuten alles verleggen naar een andere hostingfirma waar het hopelijk beter is. Indien dat bij de zelfde firma zit gaan ze u dat nooit toelaten en u dus verplichten bij hun te blijven en u aan het lijntje houden want dan zijn zij immers eigenaar" van uw domeinnaam.
Domeinnaam registreren DNS Belgium.
Indien uw domeinnaam op naam van een bedrijf staat wordt deze bij registratie onmiddellijk opgenomen in de WHOIS-database. Zo kan iedereen uw gegevens raadplegen, dit met de bedoeling dat iedereen het recht heeft te weten wie houder is van een domeinnaam en/of website.

Contacteer ons