Zoeken naar domeinnaam verkopen

domeinnaam verkopen
De huisopkoper Snel huis verkopen zonder makelaar voorschot 25.000.
Wilt u uw huis snel en goed verkopen? Wilt u naar het buitenland verhuizen, stopt u met uw zaak, of wilt u uw huis verkopen na een echtscheiding, een sterfgeval of een erfenis, of om andere redenen? Welke reden ook: wij zijn discreet en kopen uw huis.
domeinnaam
Domeinnaam verhandelen Trade.
Via een trade kan u dan eigenaar worden van die domeinnaam, nadat u een akkoord met de huidige eigenaar heeft. Een trade opstarten? Voor een be of eu domeinnaam is het opstarten van een trade eenvoudig. Wil u een domeinnaam overkopen? Of wil u een domeinnaam verkopen?
auto verkoop site
Een domeinnaam 2e hands kopen en verkopen: de do's-and-don'ts' DNS Belgium.
Benader andere partijen die een gelijkaardig project hebben, en bied hen de domeinnaam aan. Hebt u nog geen website op deze domeinnaam, maak dan een zogenaamde parkeerpagina" aan, met de vermelding dat de domeinnaam te koop is. Via gespecialiseerde veilinghuizen kan u uw domein openbaar laten verkopen.
auto verkopen
Handel in domeinnamen floreert weer ISPam.nl.
10 februari 2011 0806: uur. Het kopen of verkopen van een domeinnaam ging nog nooit zo gemakkelijk en snel als nu. Dat concludeert domeinhandelplaats Sedo in haar jaarverslag. De verkoop van domeinnamen zit opnieuw flink in de lift. In 2010 verkocht Sedo in totaal 43.483 domeinnamen.
auto online verkopen
Kapers in cyberspace, uw domeinnaam gegijzeld? Gevaco Advocaten advocatenkantoor te Beringen, Limburg.
De kaper op de cyberkust is een sluwe zakenman" die de domeinnaam wel aan u wil verkopen, maar hiervoor een duizelingwekkend bedrag vraagt. Of erger nog hij is een concurrent die er niet aan denkt om u uw plaatsje op het internet te gunnen. Wat is een domeinnaam?
gratis site maken met eigen domeinnaam
Domeinnamen verkopen en aankopen PERDOMA.
be domeinnamen brussel domeinnamen com domeinnamen eu domeinnamen net domeinnamen nl domeinnamen vlaanderen domeinnamen Belang domeinnamen Belgische domeinnamen Catawiki DNS Belgium DNS België Domeinbranding Domeinen verkoop Domeinextensies Domeinnaamregistratie Domeinnamen België Domeinnamen investeren Domeinnamenmarket Domeinnamenmarkt Domeinnamen Nederland Domeinnamen verkopen Domeinregistraties Geregistreerde domeinnamen Golem Kernwoorden domeinnamen Keywords domeinnamen Marketing en domeinnamen Markt domeinnamen Marktplaatsen domeinnamen Markt van domeinnamen NameBio Nederlandse domeinnamen Nieuwe domeinnaam extensies Prijs domeinnaam Prijzen domeinnamen Registry Sedo Sedo België Sedo Nederland SEO en domeinnamen Trends domeinnamen Undeveloped VeriSign Zoekmachinemarketing.
gratis website maken met eigen domeinnaam
Domeinnaam verkopen? Bied m aan via Websitemakelaar.
Jouw domeinnaam verkopen? Bied m hier ter veiling aan! Domeinnaam verkopen Vandaag weer 9 domeinnamen aangeboden! Nog een maand actief. Nog een maand actief. Nog een maand actief. Nog een maand actief. Nog een maand actief. Nog een maand actief.
particulier huis verkopen
Q Verkopen domeinnaam aan woekerprijzen: verboden?
Verkopen domeinnaam aan woekerprijzen: verboden? Wij zijn geïnteresseerd om een bepaalde domeinnaam te registreren maar nu blijkt dat deze al door iemand anders gekocht is. Nu is het wel zo dat deze niet in gebruik is en dat er een link naar Sedo staat om deze over te kopen.
auto verkoop site
domeinnamen verkopen Communicatie hosting ComputerTotaal.
Tot nu toe liet ik ze altijd verlopen maar denk dat er in dit geval wel een beetje aan te verdienen is. Welke domeinen dat zijn is voor deze post niet relevant, wil ze ook niet via dit forum verkopen.
woz waarde
Te snelle WhatsApp.com-deal kost Nederlander miljarden Multimedia iHLN HLN.
Multimedia Wist ik veel, dat denkt Leroy de Rouwe 28 uit Rotterdam wellicht. In 2008 verkocht hij een onbeduidende domeinnaam voor een habbekrats aan een Oekraïner. Deze Jan Koum wilde dat domein voor zijn nieuwe chat-app, WhatsApp genaamd. Koum verkocht de app dit jaar voor 19 miljard dollar aan Facebook. Mijn" verhaal doet het goed op feestjes, zegt hij aan onze collega's' van het Algemeen Dagblad. Het begint allemaal met de duizend ideeën die Leroy bijna zes jaar terug in zijn hoofd heeft. Hij doet zijn verhaal vanuit een oude fabriek in het Nederlandse Delfshaven, waar hij nu een eigen bedrijf heeft. Ik" had toen veel domeinnamen geregistreerd voor al die ideeën, maar ik deed er bijna niks mee. Ik had bijvoorbeeld bedacht dat ik een site kon beginnen met uitleg over Photoshop. Maar ik had er geen tijd voor en deed niks met al die sites." WhatsApp telt al 600 miljoen actieve gebruikers. Telefoontje uit Oekraïne. Tot Leroy een telefoontje krijgt van iemand uit Oekraïne. Die" man wilde het domein www.whatsapp.com van me overnemen. Er was toen een tekort aan domeinnamen, want veel mensen registreerden internetadressen alleen maar om ze met vette winst door te verkopen.
website bezoekers checken

Contacteer ons