Meer resultaten voor domeinnaam verkopen

domeinnaam verkopen
Help, iemand heeft mijn domeinnaam geregistreerd! C-Works!
De feiten tonen aan dat de domeinnaam werd geregistreerd of werd verworven hoofdzakelijk om hem te verkopen, verhuren of om op een andere wijze over te dragen aan de klager die houder is van het overeenstemmende merk, handelsnaam, maatschappelijke benaming of vennootschapsnaam, geografische aanduiding, benaming van oorsprong, herkomstaanduiding, persoonsnaam of benaming van een geografische entiteit of desgevallend aan een concurrent van de klager over te dragen, en dit voor een prijs die de kosten verbonden aan de verwerving van de domeinnaam overschrijdt.;
auto verkopen
Q Verkopen domeinnaam aan woekerprijzen: verboden?
Verkopen domeinnaam aan woekerprijzen: verboden? Wij zijn geïnteresseerd om een bepaalde domeinnaam te registreren maar nu blijkt dat deze al door iemand anders gekocht is. Nu is het wel zo dat deze niet in gebruik is en dat er een link naar Sedo staat om deze over te kopen.
verkopen
Handel in domeinnamen DNEX.be.
De handelsplaats Sedo.com liet me weten dat voor het be-domein er sinds begin 2003 tot november 2006 zo'n' 324 geregistreerde publiek bekend gemaakte verkopen waren. De gemiddelde verkoopprijs bedroeg 790 EUR per domeinnaam. Deze publieke verkopen zijn echter slechts het tipje van de ijsberg.
webshop kopen
Domeinnaam verkopen prijs Webwinkel Forum.
02 oktober 2014. Heeft iemand hier ervaring met het verkopen van een domeinnaam? Ik heb een geïnteresseerde in een bepaalde domeinnaam die ik al enige tijd heb geregistreerd. Nu heb ik geen idee wat ik voor zoiets zou kunnen vragen?
auto verkopen
Domeinwinkel A be-solutions product Domeinnamen bij BE-SOLUTIONS Domeinbemiddeling, verhuur, verkoop, TOP domeinnamen voor KMO's.
Indien u beschikt over een generieke domeinnaam die u niet meer gebruikt en waarvan dat u vindt dat hij een interessante marktwaarde vertegenwoordigt, kan u overwegen deze naam via onze bemiddeling te verkopen. Wij zorgen voor publicatie op onze website en handelen alle formaliteiten af met de koper.
woning direct verkopen
Hoe kan ik het beste een domeinnaam kopen of verkopen? WebhostingAdvies.nl.
Betrouwbare informatie over website hosting en domeinnamen. Hoe kan ik het beste een domeinnaam kopen of verkopen? Bij het kopen of verkopen van een domeinnaam is het bepalen van de waarde van het desbetreffende domein de eerste horde die u dient te nemen.
domeinnaam verkopen JuridischForum.be.
2, 5 jaar 7 maand geleden 14 aug 2012 1955.: je maakt een overeenkomst op waarbij de WG overeenkomt om X.XXX euro te betalen voor de overdracht van de domeinnaam. Officieel ben je eigenlijk niet de eigenaar" van de domeinnaam.
Ik wil mijn domein overdragen of verkopen aan een andere partij Helpdesk TransIP.
Ik wil mijn domein overdragen of verkopen aan een andere partij. Het is mogelijk dat je een domeinnaam wilt verkopen aan een andere partij. De financiële afhandeling van de verkoop kan je in zulke gevallen zelf regelen; daar hebben we geen speciale diensten voor.
Wat is jouw domeinnaam waard?
Een kwestie van proberen dus. Als jij een goede domeinnaam in je bezit hebt waar je toch niets meer mee doet, kun je overwegen om jouw domeinnaam te verkopen. Een site die jou kan helpen om je domeinnaam te verkopen is http//www.sedo.com.:

Contacteer ons