Zoeken naar eu domeinnaam

eu domeinnaam
Informatie over eu-domeinnamen Domeinen GoDaddy Help BE.
De eu domeinnaamextensie op het hoogste domeinnaamniveau TLD is een extensie die de Europese Unie vertegenwoordigt. Voor bedrijven die zaken doen in de Europese Unie en personen die het groeiende aantal internetgebruikers daar willen bereiken, zijn eu-domeinnamen een goede investeringen. Het registreren van een eu-domeinnaam biedt je regionale erkenning en een eenvoudig te beheren webaanwezigheid. Wie kunnen er eu-domeinnamen registreren? Registratie van eu-domeinnamen is beperkt tot personen of bedrijven uit landen in de Europese Unie. Welke registerhouder beheert eu-domeinnamen? EURid is de registerhouder voor eu-domeinnamen. Voor hoelang kan ik eu-domeinnamen registreren? De minimale registratieduur voor eu-domeinnamen is 1 jaar en de maximale duur is 10 jaar. Wanneer worden eu-domeinnamen verlengd? Je eu-domeinnaam verloopt op de laatste dag van de maand waarin je deze hebt geregistreerd. Als je een eu-domeinnaam bijvoorbeeld voor twee jaar op 10 januari 2013 hebt geregistreerd, verloopt deze vervolgens op 31 januari 2015. De verlengingsdatum is afhankelijk van of je de domeinnaam instelt op automatisch verlengen of handmatig verlengen.
bouwhek
EU domeinnaam pre-registratie.
Bedrijven en organisaties die internationaal werken en hun afzetmarkt in Europa hebben, kunnen groot belang hebben bij het registreren van hun eu domeinnamen om op deze wijze hun uitstraling binnen Europa te vergroten en mogelijk misbruik van hun domeinnaam te voorkomen.
gezondmarkt.nl
Eu domein verhuizen.
Kan iedereen een eu domeinnaam registreren? Wat is het beste: een eu domeinnaam of een be domeinnaam? Hoe verhuis ik een be domeinnaam? Bieden jullie ook eu domeinnaam registratie? Registreer nu uw EU domein. Wilt u een eu domeinnaam registreren?
saneren stookolietank
Domein Mediaraven.
Bij een Free of Free verdeel je zelf de diskruimte tussen enerzijds websitebestanden en anderzijds ruimte voor je mailbox. Op zoek naar een speciale domeinextentie? Voor een domeinnaam die eindigt op be, org, net, com, eu of nl betaal je 20/jaar.
Futureweb Beschikbare domeinnaam controleren / vastleggen voor Belgiƫ BE NL COM NET EU.
Beschikbare domeinnaam extenties. Domeinnaam registreren of doorsturen? Gebruik deze dienst indien u uw domeinnaam wenst te laten doorsturen naar een andere bestaande pagina of website., of indien u het domein wenst vast te leggen of te parkeren. Officiƫle BE domein registrar.
EU domeinnaam kopen? Registreer nu je EU domeinnaam.
Registreer daarom vandaag nog jouw eu domeinnamen. Ben je reeds eigenaar van een eu domeinnaam en wens je deze te verhuizen naar Easyhost? Ook dit is mogelijk, in slechts enkele minuten vraagt je de verhuis van jouw eu domeinextensie aan naar Easyhost.
Registratie van domeinnamen be, com, eu, org, net, nl, DreamDivision.
De domeinnaam van een website, de URL, is wat bezoekers van uw website typen in de adresbalk van hun browser. Zo kom je op onze website terecht na het intypen van www.dreamdivision.com. Meestal wordt de naam van de onderneming als domeinnaam geregistreerd.
Claim je idee De juiste extensie kiezen voor je website? Geen probleem als je deze stappen volgt.
Het juiste webadres kiezen en de daarbij horende extensie vinden kan soms even puzzelen zijn, maar met deze stappen in het achterhoofd maak je ongetwijfeld de juiste keuze. Wil je graag weten of jouw domeinnaam nog vrij is? Ga het even na via de domeinnaam checker en registreer meteen je webadres.
eu domein registeren.
Realtime registratie van je eu domeinaam, dus direct actief en online met je eu domeinnaam. Je kunt de eu domeinnamen gratis doorlinken naar een andere website of een pagina. De DNS gegevens van je eu domeinnaam bewerken via het control panel.

Contacteer ons