Resultaten voor registratie domeinnaam

registratie domeinnaam
Vande Lanotte wil strengere regels voor registratie van be-domeinnamen Nieuws Data News.be.
Of zoals het letterlijk gesteld wordt in het document: de registratie van een domeinnaam gebeurt op basis van de verklaring van de aanbieder van de dienst van de informatiemaatschappij die zal worden geleverd via die domeinnaam. Concreet zou dit betekenen dat én DNS.be de registry verantwoordelijk voor be, én de verkopers van be domeinnamen én de FOD Economie bijkomende administratieve lasten en kosten zouden moeten dragen, om een probleem te regelen dat eigenlijk nauwelijks kan worden becijferd.
slotenmaker mol
Goedkoop je domeinnaam registreren kopen in België.
Gratis forwarding naar een andere url bv. Gratis en onbeperkt subdomeinen toevoegen. Bekijk alle extensies. Gratis extra's' bij een domeinnaam registratie. Daarom registreerden onze klanten al meer dan 450.000 domeinnamen via Easyhost! Maak zoveel e-mailadressen als je wil met je domeinnaam.
vacatures brandblussers
Domeinnaam registreren Incl. gratis website Hostnet.
Leg je domeinnaam dan direct vast, voordat een ander je voor is. Een domeinnaam registreren kost je slechts 1 minuut. Bekijk alle extensies. Inspiratie voor je domeinnaam. Als je eenmaal je domeinnaam hebt geregistreerd, wil je er zorgvuldig mee omgaan.
snel geld lenen
Domeinnaam registratie Inbound.
Registratie of verlenging is steeds voor een periode van 1 kalenderjaar. Bij een website of een webshop hoort natuurlijk een domeinnaam. Bij Inbound hebben we gekozen voor een no-nonsense aanpak als het op domeinnaamregistratie aankomt. U registreert uw domeinnaam via onze website of via onze klantendienst, en vanaf dan zijn wij uw contactpersoon voor alle beheer van deze domeinnaam: allemaal gratis!
chiptunning
Hoe kunt u een domeinnaam laten registreren? UNIZO.
U bent hier. Home Advies ICT, Privacy en Copyright Intellectuele eigendom Hoe kunt u een domeinnaam laten registreren? Hoe kunt u een domeinnaam laten registreren?" Wie eerst komt, eerst maalt" is het principe bij registratie domeinnamen. Waar kan u hiervoor terecht?
schoonmaakbedrijf
Domeinnaam registreren DNS Belgium.
Indien uw domeinnaam op naam van een bedrijf staat wordt deze bij registratie onmiddellijk opgenomen in de WHOIS-database. Zo kan iedereen uw gegevens raadplegen, dit met de bedoeling dat iedereen het recht heeft te weten wie houder is van een domeinnaam en/of website.
B.C.S. Computers domein registratie en webhosting.
Door een domeinnaam te registreren bekomt u een jaarlijks licentierecht op die domeinnaam. Een domeinnaam kunt u dus niet kopen of als uw eigendom beschouwen. Door registratie van een domeinnaam als particulier of bedrijf wordt u licentiehouder voor de periode van een jaar.
Commotie rond registratie domeinnaam burgemeestermiddelkerke.be, wat vindt u daarvan? In de media Lieve Landuyt Blog.
U bent hier: Home Blog In de media Commotie rond registratie domeinnaam burgemeestermiddelkerke.be, wat vindt u daarvan? Commotie rond registratie domeinnaam burgemeestermiddelkerke.be, wat vindt u daarvan? Gepubliceerd op 23-05-2012 Categorie: In de media. Sinds deze morgen wordt er heel wat commotie gemaakt rond de registratie van de domeinnaam burgemeestermiddelkerke.be.
Domeinnamen Hosting Nucleus.
Registreer je eigen domeinnaam. Onze Extensies en prijzen. De registratie van een domeinnaam is de allereerste stap in de creatie van een nieuwe website. Het is je thuisadres op het internet. Met de registratie krijg je het alleenrecht op het gebruik van die naam.

Contacteer ons