Resultaten voor registratie domeinnaam

registratie domeinnaam
DNS, controle en registratie van uw domeinnaam.
Teneinde dit adres te bekomen, dient U Uw domeinnaam te registreren, zodat U een eenduidige identiteit krijgt op het Web. U kan hier nakijken of uw gewenste domeinnaam nog vrij is. Een domeinnaam kan bestaan uit de letters a-z" of A-Z" of de cijfers 0-9" of het teken.
SEO checker
Domeinen.
Wanneer een domein wordt getransfereerd is één jaar registratie inbegrepen. Indien u een domeinnaam registreerd zonder een hostingpakket kan u via het controle paneel de URL en mail forwarding beheren. Kostprijs is 8 euro per jaar per domein. Wat is een domein?
html5 checker
Domeinnaam registreren? Enkele belangrijke tips!
In een eerder artikel gaven we advies over de keuze van een domeinnaam voor uw website of e-mailadres. Dit vervolg bundelt tips met betrekking tot de stappen die u best onderneemt bij de registratie van een domeinnaam en wat u kunt doen wanneer de naam van uw keuze bezet blijkt.
sqr adwords
Domeinnaam registratie? Goedkope domein of domeinnaam registratie bij Site2Host.
Wij registreren uw domein op uw eigen naam voor de meest gangbare domeinnaam extensies. Dit voor een prijs vanaf 15 euro per jaar. Site2Host biedt u gratis domeinnaam registratie tips aan die u helpen bij uw keuze van een goede domeinnaam.
persoonlijke lening simulatie
Registreer een domeinnaam.
Voor de beschikbaarheid van domeinnamen geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Soms is een domeinnaam niet beschikbaar om één van de volgende redenen.: De domein is reeds geregistreerd door iemand anders. De domein is geblokkeerd of gereserveerd door de Europese instellingen, de lidstaten van de EU, kandidaat-lidstaten of Leden van de Europese Economische Ruimte EER. Tips voor het registreren van uw domein. Kies een domeinnaam die gemakkelijk uitspreekbaar is en gemakkelijk is om te onthouden. Beperk de lengte van de domeinnaam tot twee of drie woorden. Indien de domeinnaam die u wenst gereserveerd is, kan u een activatie-aanvraag indienen. De domein kan dan eventueel vrijgegeven en vervolgens geactiveerd worden. U kunt ook overwegen om dezelfde naam te gebruiken maar met een koppelteken of afkorten tot een letterwoord. Registreer de domein in de gewenste officiële EU-taal Internationalised Domain Names. Registreer de domeinnaam. Registreer uw domeinnaam voor een periode tot 10 jaar via een geaccrediteerde registrar. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden of raadpleeg de lijst met geaccrediteerde registrars aan de hand van volgende zoekcriteria: locatie, taal of dienst. Help me om een geaccrediteerde registrar te vinden. Kies een registrar. Mijn InternetOplossing B.V. Amerikaanse Maagdeneilanden 0.
buddha to buddha
Domein overdragen aan een andere registerhouder Domeinen GoDaddy Help BE.
Als je een domeinnaam van een account van GoDaddy wilt overdragen aan een ander account van GoDaddy, raadpleeg je Een domein naar een ander GoDaddy-account verplaatsen. Opmerking: je komt niet in aanmerking voor de overdracht van een domein gedurende 60 dagen na de volgende gebeurtenissen: Registreren of overdragen van een domeinnaam Bijwerken van de contactorganisatie van de registerhouder Bijwerken van de voor of achternaam van de contactpersoon van een registrant en een organisatie wordt niet vermeld Als je je domeinnaam hebt overgedragen van het ene GoDaddy-account naar het andere via het Accountwijzigingsproces, kun je gedurende 10 dagen geen domein overdragen.
delegeren
BE domein-eigenaars: let op voor domeinnaamregister.com.
De laatste weken ontvangen we van heel wat klanten weer meldingen over het Nederlandse bedrijf Domeinnaam Register, dat eigenaars van een be-domeinnaam voorstelt om de com of.eu-variant van deze domeinnaam bij hen te laten registreren. In de email, die vaak refereert aan een niet-bestaand telefonisch contact en wordt ondertekend door een spookpersoon, wordt steeds gemeld dat iemand anders deze concurrerende domeinnamen wil registreren. Om er voor te zorgen dat u volgens hen geen economische schade lijdt, omwille van deze registratie, bieden ze aan om deze alternatieve domeinnamen voor u in bewaring te nemen en u zo voorrang te geven bij de registratie.
antwerp
Goedkoop je domeinnaam registreren kopen in België.
Behoud je eigen e-mailadres. Vind je het gemakkelijker om je huidige mailbox en e-mailadres te behouden? Laat je mails naar je domeinnaam gratis forwarden naar je huidig e-mailadres. Zo blijf je je mails ophalen en verzenden zoals je dat nu al doet, maar communiceer je met je klanten op een professionele wijze, via je e-mailadres met je eigen domeinnaam. Laat bijvoorbeeld al jouw mails voor info@bakkerbarry.be doorzenden naar je huidig mailadres barry.smits@gmail.com. Jouw domeinnaam gebruiken voor je website. Gebruik jouw domeinnaam als adres voor je eigen website. Domeinnaam als webadres voor je website. Heb je reeds een eigen website, die gehost wordt bij Easyhost of een ander hostingbedrijf? Koppel je webdomein via het handige controlepaneel aan je website. Op zoek naar hosting voor je website? Kies voor de goedkope Easyhost hosting, en krijg je domeinnaam voor het eerste jaar gratis!
Nickel
Q Waar het beste een domeinnaam registreren?
Ik heb liefst zoveel mogelijk controle over mijn domeinnaam. Dus ik wil zelf de volledige bind file aanpassen of toch minstens een CP die dezelfde functionaliteit biedt. Het is mooi meegenomen als je domeinnaam verschillend is van je hosting. Wil/moet je veranderen, dan kan je dit ten minste volledig zelf regelen.
spanplafonds

Contacteer ons