Meer resultaten voor naam registratie

naam registratie
SIDN: Domeinnaam registreren.
Hiervoor kun je terecht bij je registrar; hij kan je gegevens aanpassen in onze administratie. Check goed of je domeinnaam daadwerkelijk op je eigen naam geregistreerd staat. Ook is het belangrijk dat je mailadres ingevuld is bij de administratieve contactpersoon. Naar dit mailadres sturen we informatie over eventuele wijzigingen op je domeinnaam. Wat kost een nl-domeinnaam? Iedere registrar bepaalt zijn eigen tarieven. Vaak betaal je niet alleen voor de domeinnaam, maar voor een uitgebreider dienstenpakket. Bijvoorbeeld mail, hosting en website. Wij hebben geen invloed op deze tarieven. Ik moet mijn gegevens aan jullie doorgeven. Hoe zit het met mijn privacy? Bij SIDN en privacy lees je meer over hoe we omgaan met je persoonsgegevens. Algemene voorwaarden voor nl-domeinnaamhouders PDF document, 239 kb. Technische eisen voor registratie en gebruik van nl-domeinnamen PDF document, 120 kb.
Versterkers
Registratie BeMVO. Clear Search Input. Close Search Results.
12 okt, 2018. Naar aanleiding van de communicatie via het APB news van 10/11/18 om je te registreren op de website van BeMVO, vind je hieronder de informatie terug omtrent jouw software.: Naam Softwarehuis: Corilus NV. Naam Softwarepakket: CareConnect Pharmacist.
waterverzachter kopen
Flanders DC Een merk beschermen.
Daarvoor hoef je niet eens zó diep in je buidel te tasten. Een Benelux-merk kost 248 euro voor tien jaar registratie in drie klassen inbegrepen. Een Europees merk kan vanaf 850 euro registratie in één klasse inbegrepen, terwijl de kost van een internationaal merk afhangt van het aantal landen waarin je bescherming wil.
garage alle merken
PublicatieInvulboek: objecten/Profielen/Minimale registratie Cultureel Erfgoed Standaardentoolbox.
PublicatieInvulboek: objecten/Profielen/Minimale registratie. Uit Cultureel Erfgoed Standaardentoolbox. PublicatieInvulboek: objecten Profielen. Ga naar: navigatie, zoeken. Dit profiel omvat de elementen die in overeenstemming met de ICOM Code of Ethics minimaal gedocumenteerd moeten worden wanneer een object een museum binnenkomt. Dit profiel is gebaseerd op het CIDOC Fact Sheet No.1 en lijst de beschrijvingsregels op voor de velden die nodig zijn om met behulp van een computersysteem ontvangstbewijzen, een aanwinstenregister en een collectie-inventaris te beheren. 1 Stap 1: Ontvangsbewijs. 2 Stap 2: Aanwinstregister. 3 Stap 3: Collectiebeheersysteem. 4 Stap 4: Collectiebeheersysteem. Stap 1: Ontvangsbewijs. Wanneer object in het museum wordt binnengebracht, krijgt de aanbieder of transporteur een ontvangstbewijs met de volgende gegevens.: Het veld korte beschrijving identificeert het object in één zin. Datum inkomend object. Naam ontvanger inkomend object.
lening simulator
Veel gestelde vragen over merkregistratie en bescherming van uw merk bij Landmark.
In tegenstelling tot een merk mag een handelsnaam best beschrijvend zijn voor de producten waarvoor de naam is bestemd. Is dit met uw handelsnaam het geval dan is registratie als merk waarschijnlijk niet eens mogelijk. Ook geniet een handelsnaam al automatisch bescherming vanaf het moment waarop deze wordt gebruikt.
decentrale noodverlichting
Alvorens een merk te deponeren FOD Economie.
Wanneer u naar de tarieven in de Benelux kijkt en hetzelfde geldt voor een Gemeenschapsmerk, zult u echter vaststellen dat die niet enorm hoog zijn voor het verwerven van een titel die u exclusieve rechten op een teken geeft. Ook na de registratie moet u aandachtig blijven voor de handhaving van de verkregen merkrechten en dat de gerechtelijke procedures die daarbij moeten worden gevoerd wel een belangrijke uitgavenpost kunnen vertegenwoordigen. U kunt eventueel, als alternatief, overwegen om geen merkregistratie te nemen en een teken gewoon te gebruiken, eventueel ook als handelsnaam, wanneer u slechts van plan bent lokaal actief te zijn. Een latere merkregistratie van een derde zal u dan alvast niet kunnen verhinderen deze naam verder te blijven gebruiken.
Een merk registreren: hoe doe je dat?
Is het merk duidelijk weergegeven? Is de naam van de deposant persoon of onderneming vermeld? Zijn de waren en diensten duidelijk omschreven? Indien het een collectief merk is, is er een reglement bijgevoegd? Als je aanvraag aan alle voorwaarden voldoet en je hebt de verschuldigde kosten betaald, dan neemt het BBIE de registratie in behandeling en voorziet je aanvraag van een depotdatum.
Digitale documenten bedrijven Provincie Antwerpen.
Na registratie ontvang je een bevestigingsmail. Kan ik als boekhouder persoonlijke naam in naam van een onderneming aanmelden en registreren? Ja, je kan als boekhouder in naam van een onderneming aanmelden als je van de wettelijk vertegenwoordiger van de onderneming de juiste rechten hebt gekregen.
Cultivar registratie Arboretum Kalmthout.
Wie een nieuwe cultivar kweekt of er een naam aan geeft, moedigen wij aan om die te registreren. Dit is gratis en het helpt te voorkomen dat men verschillende planten met dezelfde naam kweekt. Het register bevat ook gedetailleerde informatie over de plant: kenmerken, datum, kweker, naam van de persoon die hem geïntroduceerd heeft, enzovoort.

Contacteer ons