Resultaten voor naam registratie

naam registratie
Merken Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom.
Vraag dan een merkregistratie aan. U kunt zowel uw naam als het logo van uw product, dienst of bedrijf als merk registreren. Meer over merken. Waarom kiezen voor merkregistratie? Monopolie op het merk. Met een registratie krijgt u het alleenrecht om uw merk te gebruiken voor de promotie van de producten en diensten waarvoor de registratie geldt.
persoonlijke lening
Domeinnaamregistratie voor 10 jaar? Niet doen Conversal.
Bij ons gebeurt de registratie van domeinnamen altijd voor 1 jaar. Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn. Bespreek met ons uw project en ontvang een. Graag een analyse van uw huidige website? Of heeft u plannen voor een project en. wenst u deze te bespreken? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak! 053 89 35 89. Gelieve uw naam in te vullen.
luchthavenvervoer
Naam en/of voornaam wijzigen Gemeente Koksijde.
Je dient je aanvraag schriftelijk in bij de Dienst Naamsverandering van de FOD Justitie. Als je kinderen hebt die je naam dragen, moet je verduidelijken of je wilt dat ook zij van naam veranderen. Ben je minderjarig, dan moet de aanvraag ingediend worden door je ouders of voogd. Als zij door één enkele ouder is geformuleerd, dan zal de andere ouder daarover normaal gezien ingelicht worden. De procedure duurt gemiddeld tussen de zes en achttien maanden. Door de naamsverandering ben je verplicht ook je identiteitskaart en rijbewijs te hernieuwen. Na de verschijning van het Koninklijk Besluit voor een familienaam of Ministerieel Besluit voor een voornaam over je naamswijziging, moet het afschrift of het uittreksel van deze wijziging geregistreerd worden binnen de 6 maand op het registratiekantoor. Juul Filliaertweg 41. 058 22 22 20. Fax 058 22 22 26. E-mail kant.reg.nieuwpoort at minfin.fed.be kant.reg.nieuwpoort at minfin.fed.be. Open iedere werkdag van 8 uur tot 12 uur. De begunstigde bezorgt binnen 60 dagen na registratie het geregistreerde Koninklijk of Ministerieel Besluit aan de Ambtenaar van de Burgerlijke stad van.
Vloertegels
Merk registreren Benelux SimplyRight.be.
Registratie van uw merk geeft u 10 jaar bescherming en het kost u amper 60 per jaar. Laat hier de naam of het merk achter dat u wil registreren. SimplyRight checkt gratis of deze nog beschikbaar is. Waar wilt u uw naam registreren?
Veel gestelde vragen over merkregistratie en bescherming van uw merk bij Landmark.
In tegenstelling tot een merk mag een handelsnaam best beschrijvend zijn voor de producten waarvoor de naam is bestemd. Is dit met uw handelsnaam het geval dan is registratie als merk waarschijnlijk niet eens mogelijk. Ook geniet een handelsnaam al automatisch bescherming vanaf het moment waarop deze wordt gebruikt.
Handelsnaam registreren? deponeerjemerk.nl.
De kosten van registratie hangen af van.: het aantal elementen dat je wilt laten registreren zie hiervoor. Een woord, een gecombineerd woord/beeld en een beeld-merk worden namelijk als afzonderlijke depots beschouwd en berekend. de regio waarvoor je jouw handelsnaam wilt registreren.:
Identificatie van je prepaidkaart Proximus.
Gebruik je MyProximus naam en wachtwoord om in te loggen. Vul de gegevens in van de prepaidkaart van het familielid dat je wilt registreren. Stuur met je gsm-nummer van Proximus een sms naar 8804 met vermelding van.: Het woord IDENT in hoofdletters. Gevolgd door twee keer het nummer van de prepaidkaart die je wilt registreren. Bijvoorbeeld IDENT 0470123456 0470123456 Deze methode werkt enkel met een gsm-nummer van Proximus! De algemene voorwaarden voor de registratie van prepaidkaarten bekijken.
Registratie Payconiq BE.
Mijn naam is per ongeluk verkeerd gespeld tijdens mijn registratie. Hoe verander ik dat? Om uw naam te wijzigen, gelieve eerst uw profiel in de app te verwijderen. Vervolgens kunt u zich met de correcte naam opnieuw inschrijven bij Payconiq. Mijn naam is per ongeluk verkeerd gespeld tijdens mijn registratie.
Merknaam registreren Hoe kun je jouw merk vastleggen?
Toen iemand anders ging registreren wilden zij bezwaar maken tegen deze nieuwe registratie. Dat bezwaar werd afgewezen en de nieuwe partij kon gewoon een vergelijkbare naam registreren omdat zij wel heel nauwkeurig de juiste klassen hadden bepaald. Hoe kun je een merknaam registreren?

Contacteer ons