Op zoek naar naam registratie?

naam registratie
Merknaam registreren Hoe doe je het en wat zijn de kosten?
De belangrijkste reden waarom je een merknaam moet registreren zit hem in inbreuk. Zonder merkregistratie weet je niet zeker dat je de naam mag gebruiken en geen merkinbreuk pleegt. Je kunt zonder registratie aangesproken worden door een merkhouder en een schadevergoeding moeten betalen.
apothekers van wacht
Bureau M.F.J. Bockstael Merkenregistratie door gemachtigde.
Een merkregistratie geeft een exclusief recht en laat toe om de investeringen en inspanningen inzake naam en logo-ontwikkeling, marketing en house styling veilig te stellen tegenover inbreuken door derden. Een degelijk merkenbeleid is daarom onontbeerlijk en als merkenbureau werken wij dit graag voor u uit, rekening houdende met uw huidige prioriteiten en marketingstrategie, alsook met uw toekomstvisie. Onze ervaren merkengemachtigden begeleiden u stap per stap zowel in binnen als buitenland. Zij kunnen u waardevol advies geven bij opzoekingen, bescherming, registratie en verdediging van uw merken.
ramen en deuren
Merkenrecht RVO.nl Rijksdienst.
Bijvoorbeeld de naam van het product of de dienst, maar ook het beeldmerk logo, de vorm van de verpakking of een kenmerkende kleur. Als merk kan bijvoorbeeld worden beschermd: de naam en het logo van Shell, een Coca-Colafles en de kleur blauw van Camping Gaz. Door inschrijving in het merkenregister heeft u het recht anderen te verbieden uw merk te gebruiken. U krijgt het merkenrecht als uw merk in het register staat ingeschreven en inhoudelijk getoetst is. U kunt kiezen in welke landen u uw merk beschermt. Na registratie van uw merk heeft u het merkenrecht.
windbreekgaas zwart
Alvorens een merk te deponeren FOD Economie.
Wanneer u naar de tarieven in de Benelux kijkt en hetzelfde geldt voor een Gemeenschapsmerk, zult u echter vaststellen dat die niet enorm hoog zijn voor het verwerven van een titel die u exclusieve rechten op een teken geeft. Ook na de registratie moet u aandachtig blijven voor de handhaving van de verkregen merkrechten en dat de gerechtelijke procedures die daarbij moeten worden gevoerd wel een belangrijke uitgavenpost kunnen vertegenwoordigen. U kunt eventueel, als alternatief, overwegen om geen merkregistratie te nemen en een teken gewoon te gebruiken, eventueel ook als handelsnaam, wanneer u slechts van plan bent lokaal actief te zijn. Een latere merkregistratie van een derde zal u dan alvast niet kunnen verhinderen deze naam verder te blijven gebruiken.
roi google ads
Je domeinnaam registreren DNS Belgium.
Elke domeinnaam is uniek en kan maar één keer vastgelegd worden. Als de naam van je keuze al bezet is en je geen wettelijk recht hebt op die naam, moet je een andere domeinnaam zoeken. Hoe registreer je een domeinnaam? Een domeinnaam kan je enkel registreren via registrars. Dat zijn firma's' die gemachtigd zijn om domeinnamen te registreren voor bedrijven, instellingen of personen. Naast het registreren van webadressen, kan je bij een registrar vaak ook terecht voor andere services zoals hosting, webdesign enz. Check eerst of je domeinnaam nog vrij is en klik verder om een registrar te kiezen.: Eenmaal je een registrar gekozen hebt, kan je in een aantal eenvoudige stappen je domeinnaam registreren. De registratie van je domeinnaam is geldig voor een periode van één jaar en kan jaarlijks hernieuwd worden. Dat betekent nog niet dat je een website hebt. Daarvoor moet je nog een paar dingen regelen: je website op het internet. Vaak gestelde vragen. Kan ik bij DNS Belgium een website kopen?
auto verzekeren
c Merkenrecht wat is een merk? Registratie, bescherming.
Tegelijk geven zij advies over de beste manier van registratie. Zo is een combinatie van een naam met een logo soms beter dan alleen een naam of alleen een logo. Verder vertellen zij u in welke landen of werelddelen een registratie zinvol is, met een inschatting van de kosten.
vpn blocker
Merknaam registreren Hoe kun je een merk vastleggen?
Een handelsnaam vastleggen doe je bij de KvK, maar die bescherming is erg beperkt. Je krijgt namelijk alleen lokale rechten op de naam voor jouw onderneming. Niet voor de producten of diensten die je levert. De regio waarin je actief bent is dus afgeschermd, maar daarbuiten niet. In welke landen je een merk moet registreren, is dus afhankelijk van waar je actief bent. Als het merk wordt gedeponeerd bij het Benelux merkenbureau, dan krijg je rechten in België, Nederland en Luxemburg. Het is dan geldig vanaf de depotdatum. Althans, je kunt dan nog wel bezwaar of weigering krijgen, maar al wel optreden tegen andere partijen die na jouw hun merk vastleggen. Waar kun je een merk deponeren? Het is mogelijk om je merknaam te registreren in de Benelux, EU en alle andere landen wereldwijd. Je merk buiten de Benelux of dus internationaal registreren kan via een merkenbureau. Om te kunnen bepalen in welke landen je je merk moet laten registreren kan je gebruik maken van onderstaande opties. Als je een merk hebt, raden wij een registratie aan in.:
parketvloeren
Merknaam registreren? Alles wat je daarover moet weten. deponeerjemerk-1. deponeerjemerk-2. deponeerjemerk-3. deponeerjemerk-4. deponeerjemerk-5. deponeerjemerk-6. deponeerjemerk-7. deponeerjemerk-8.
Het is belangrijk om je te beseffen dat registratie van een beeldmerk met woordelementen bescherming biedt voor het teken als geheel en dus niet voor de afzonderlijke delen. Dus het woordelement NIKE is als NIKE enkel dit logo zou registreren niet apart geregistreerd.
concurrentiebeding jaarcontract
10 Vragen over identificatie chippen en registratie van jouw hond Huisdierinfo-home. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Vóór de hond 8 weken oud is moet hij geïdentificeerd en geregistreerd worden door de dierenarts. Registratie gebeurt op de naam en het adres van de eerste verantwoordelijke, dus normalerwijze waar de hond is geboren. 6/ Mijn hond is al geregistreerd in een databank in Nederland.
kruiswoordraadsel

Contacteer ons