Op zoek naar naam registratie?

naam registratie
Niet Vergeten: Artiestennaam Registreren BOIP BBIE MuziekenRecht.nl.
Het is allereerst mogelijk om de merkregistratie bij het BOIP Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom te verrichten voor de Benelux. Een artiestennaam, bandnaam, DJ naam of ac t is mede op grond van artikel 2.1 van het Benelux verdrag inzake de intellectuele eigendom, alsook op grond van onze eigen Auteurswet, vatbaar voor registratie als merk.
heftrucks
BOIP registratie: ligt jouw logo voor het grijpen?
De multinational kreeg het deksel op de neus: de naam Eau La La werd niet geaccepteerd. Dankzij merkregistratie kon Eaulala bewijzen dat ze haar naam éérst had gekozen. Bescherm uw merk. Bij ikon werkt een professioneel team aan jouw communicatie vanuit een heel conceptuele, persoonlijke insteek.
gevelrenovatie antwerpen
Wat is merkenrecht en merkregistratie? En wat zijn de voordelen? MKB Servicedesk.
In de Benelux moet je daarvoor bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom BBIE zijn. Alleen met een registratie bij het BBIE kun je optreden tegen het gebruik van je merk door anderen. Een sterk merk vertegenwoordigt een grote waarde op de markt. Iedereen kent McDonalds, Sony of Mercedes-Benz. Ook zijn er merken die juist in een regio of stad heel bekend zijn. Uit marktonderzoek is bekend dat een merknaam op zich soms mensen al tot kopen aanzet. Andere bedrijven kunnen dus profiteren van jouw merknaam door deze te kopiëren en hun producten te verkopen onder jouw naam.
Daikin airco
Cultivar registratie Arboretum Kalmthout.
Wie een nieuwe cultivar kweekt of er een naam aan geeft, moedigen wij aan om die te registreren. Dit is gratis en het helpt te voorkomen dat men verschillende planten met dezelfde naam kweekt. Het register bevat ook gedetailleerde informatie over de plant: kenmerken, datum, kweker, naam van de persoon die hem geïntroduceerd heeft, enzovoort.
Taxi Charleroi Airport
Stap 1 van 9: Aanvrager Hasselt Evenement Registratie.
Hasselt Evenement Registratie. Stap 1 van 9: Aanvrager. Gelieve de aanvraag zo volledig mogelijk in te vullen. Alle velden met een rood sterretje zijn verplicht. U bent een.: Straatfeest en buurtfeestcomité Elk comité dat een straat of buurtfeest organiseert, komt in aanmerking. Hasseltse vereniging of wijkfeestcomité. Privépersoon Eenieder die als particulier een aanvraag doet. Handelaar of bedrijf Als handelaar/bedrijf beschikt u over een BTW-nummer/ondernemingsnummer. 1 keer per jaar kan je een subsidie aanvragen voor een straat of een buurtfeest. Hiervoor dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen. Het reglement staat onder punt 9. Instructies en tips. Enkel indien je voldoet aan de voorwaarden van het reglement kan je een subsidie krijgen. Ik wil een subsidie aanvragen voor een straatfeest max. Ik wil een subsidie aanvragen voor een buurtfeest max. Hiervoor dien je ook de tabel met meerdere aanvragers in te vullen uitleg animatie door te geven. Vul de naam van de rekeninghouder in.
Ik wil starten Elk bedrijf zijn unieke bedrijfsnaam.
Wie een vennootschap start, kiest voor een unieke maatschappelijke naam. Dat wil zeggen dat de naam nog door geen enkele andere vennootschap wordt gebruikt. Doe je dat niet, of kies je voor een naam die verwarring kan veroorzaken, dan kan de benadeelde partij eisen dat je de naam verandert.
Registratie van hond veranderen op andere naam JuridischForum.be.
Registratie van hond veranderen op andere naam. 12 berichten Pagina 1 van 1. Registratie van hond veranderen op andere naam. 1, 3 jaar 1 maand geleden 17 okt 2013 1927.: eigenlijk weet ik niet goed in welk forum ik dit moet plaatsen dus ik hoor hier aan het juiste adres te zijn.
Een app naam registreren bij Apple? Wij regelen het!
Let op: de naam en/of de app is niet overdraagbaar, uw registratie is alleen geldig zolang de app beschikbaar is in de App Store en APPelit kan niet aansprakelijk worden gesteld of verantwoordelijk worden gehouden indien Apple zelf besluit om af te wijken van de naamregistratie i.v.m.
Bescherm je merken logo's' Intellectueel eigendom deJuristen.
Na afronding van de registratie ben je in het bezit van een merkrecht en zal niemand anders een vergelijkbaar merk mogen gebruiken. Het enkel registeren van je merk is echter niet voldoende om inbreuk of misbruik van je merk te voorkomen. Het is van belang dat actief wordt opgetreden wanneer een ander een vergelijkbare naam of logo wil registreren en daarbij speelt merkbewaking een grote rol.

Contacteer ons