Resultaten voor domeinnamen

domeinnamen
Een domeinnaam kiezen vanuit een SEO standpunt Fuseo.
Korte domeinnamen zijn makkelijker te onthouden, te typen en te delen. Een krachtige domeinnaam is uniek en memorabel. Duidelijke domeinnamen zijn makkelijk uit te spreken en worden niet verward met andere merken. Het belang van dat laatste puntje valt niet te onderschatten.
BKR Registratie
Hoe een domeinnaam registreren? FOD Economie.
In Belgiƫ is het beheer van de be domeinnamen in handen van de vzw DNS.be. Lijst van de door DNS.be erkende agenten. De generieke domeinnamen com, org, net, worden beheerd door de Internet Corporation for Assigned Names and Numbers Icann.
kosten huis verkopen
Domeinnamen.
Traditionele extensies zoals be/.com/.nl/.eu/. worden uitgebreid met nieuwe extensies, de zogenaamde generieke TLDs gTLDs. Registreer vanaf nu uw marketing, photos, international en zoveel meer domeinnamen! Er worden voortdurend nieuwe gTLDS gelanceerd dus kijk regelmatig de beschikbare extensies na op deze pagina!
prijs huisbrandolie
Geschillen betreffende be domeinnamen Cepani.
Het reglement voor de beslechting van geschillen inzake domeinnamen is op 1 januari 2013 in werking getreden en is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels. 2013 CEPANI Stuiversstraat 8, 1000 Brussel privacy disclaimer sitemap info at cepani dot be.
kosten huis verkopen
Domeinregistraties en webhosting Domeinnaam.be.
Blijf op de hoogte, schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.: 1999 2018 Combell nv Alle prijzen zijn onder voorbehoud en excl. BTW Privacy Policy Disclaimer Algemene voorwaarden. Domeinnamen in Europa. Domeinnamen in Amerika. Domeinnamen in Afrika. Domeinnamen in Azi.
eu
Domeinnamen DNS Proximus.
Domeinnamen worden wereldwijd gereserveerd op jaarlijkse basis. Proximus factureert u dit per maand. Wanneer u bv. een domeinnaam bestelt op 01/12/2016 en op 01/03/2017 zegt u uw abonnement op zonder uw domeinnaam te transfereren, dan zal deze domeinnaam niet beschikbaar zijn tot 30/11/2017.
kosten huis verkopen
Vervallen be domeinnamen in quarantaine of al beschikbaar.
22-05-2017 Vorig jaar werden meer dan 240.000 nieuwe be-domeinnamen geregistreerd. Registry DNS Belgium sloot 2016 zo af met 1.554.475 geregistreerde domeinnamen. Art maakt goede start ondanks strategie premium domeinnamen. 11-05-2017 Op de eerste dag van vrije registratie werden bijna 3.000 art-domeinnamen vastgelegd.
domeinnaam check
Een goede domeinnaam kiezen: 10 tips.
Ook worden domeinnamen met streepjes als wat cheap beschouwd, juist omdat ze meestal bestaan omdat het domeinnaam zonder streepjes niet meer beschikbaar was. Sommigen SEO specialisten beweren dan weer dat zoekmachines domeinnamen met koppeltekens bevoordelen in de zoekresultaten. Hoe dan ook, heb je de mogelijkheid om beide varianten vast te leggen, dan adviseren wij dit te doen.
gratis website bouwen met eigen domeinnaam
Domeinnamen FOD Economie.
Domeinnamen: een essentiƫle uitdaging voor ondernemingen en kmos. Wet van 26 juni 2003 betreffende het wederrechtelijk registreren van domeinnamen. Laatste nieuws voor dit thema. 26.04.2018 Werelddag van de Intellectuele Eigendom Thema van dit jaar: Vrouwen als drijvende kracht in innovatie en creativiteit.

Contacteer ons