Meer resultaten voor domeinnamen kopen

domeinnamen kopen
Domeinnaam kopen bij TransIP. Koop direct jouw Domein!
Dit actietarief geldt voor het 1e jaar. Daarna geldt het reguliere tarief, voor nl is dit 906, en voor com en eu 1513, p.j. / Creatief bij een bezette domeinnaam. Heb je een geweldig idee voor een goede naam, maar is deze al bezet? Dan wordt het tijd om creatief te zijn. Wellicht is er wel een extensie die precies aansluit op jouw wens. Wil je bijvoorbeeld een domeinnaam voor jouw sportvereniging? Denk dan vooral aan de club extensie. Of wil je jouw fotografie-portfolio online laten zien? Dan kun je denken aan de photography extensie. Je kan zelfs middels een zogenaamde domeinhack de extensie onderdeel van je naam maken. Denk bijvoorbeeld aan youtu.be of itun.es! Zo kan je op originele wijze toch nog jouw gewenste domeinnaam kopen. / Altijd zeker van je gewenste domeinnaam.
geld lenen direct op rekening
Meerdere domeinnamen aankopen voor uw website of niet?
Men zou ook kunnen argumenteren u de domeinen best aankoopt niet omwille van de zoekresultaten, wel om uw concurrentie te verhinderen deze te hebben. Deze beslissing laten we aan u over, echter zijn er veel verschillende domeinnamen beschikbaar. Beter is het om uw domein en uw website uit te bouwen volgens de regels van de SEO-kunst.
60days.nl
Domeinnaam Kopen met gratis webruimte en email-adressen.
Een webruimte van 300 MB met 4000 MB dataverkeer per maand. Beheer van de website via een controlepaneel CPanel. PHP5 ondersteuning MySQL databases. Een onbeperkt aantal email-adressen die u kan raadplegen via Outlook of via web-based email. Vul dit formulier in om uw domeinnaam te registreren.
business to business marketing
Domeinregistratie, webhosting SSL certificaten en premium service! Vusam.
Het dashboard is op maat gemaakt naar de wensen van onze klanten. Via ons dashboard kan je eenvoudig de hostingdiensten beheren, zoals het toevoegen van domeinnamen, het aanmaken van database/ftp gebruikers en het beheren van DNS-records. Krijg één maand gratis bij aanschaf van minimaal 12 maanden!
freelance copywriter
Nederlanders kapen Belgische domeinnamen weg Het Belang van Limburg.
19/12/2000 om 0000.: Nederlanders kopen massaal Belgische domeinnamen op. Tenminste, dat is de teneur van een artikel waarmee De Standaard gisteren uitpakte. In de praktijk blijkt het nogal mee te vallen: Van de tot nu toe 36.000 geregistreerde domeinnamen zijn er 3.400 door Nederlanders gekocht, relativeert Marc Van Wezemael, directeur van DNS, de instelling die de registratie van be-internetnamen waarneemt.
eiken bijgebouwen
Domeinnaam kopen Binnen 1 minuut aangevraagd Hostnet.
Wil jij een eigen website maken? Of wil je e-mailen met een persoonlijk e-mailadres? Dan is het verstandig om een domeinnaam te kopen. Hier geven we je wat handige tips, die je kunt lezen voordat je jouw domeinnaam koopt. Als je interesse hebt om een domeinnaam te kopen, dien je dit via een officieel erkende registrar te doen. Hostnet is voor vele extensies official registrar. Denk bijvoorbeeld aan nl Nederland, com commerciële domeinnaam en eu Europa. Hostnet is ook jouw partner voor nieuwe domeinnamen, zoals blog en amsterdam.
dakisolatie antwerpen
Domeinnaam kopen Webhero.
Een domeinnaam kan je niet kopen maar moet je registreren. Door een domeinnaam te registreren bekom je een jaarlijks gebruiksrecht op die domeinnaam. Kies je voor een Webhero website dan moet je zelf geen domeinnaam registreren. De kosten van de domeinnaam zitten dus in de prijs!
adwords express
Domeinnaam Kopen met gratis webruimte en email-adressen.
Via deze website kan u domeinnamen registreren met een Belgische of buitenlandse extensie. Wij zijn officieel erkend als registratie-agent voor domeinnamen met extensie be en eu maar kunnen ook andere extensies registreren zoals com, net, org. Bij elke domeinnaam is een webruimte inbegrepen van 300 MB. Zo kan u uw eigen webpagina's' opladen en email-adressen installeren. Om de drempel zo laag mogelijk te houden, is de domeinnaam het eerste jaar gratis. U betaalt enkel de prijs voor de webruimte. Bij verlenging van de domeinnaam in het tweede jaar is de prijs dan iets hoger zie het kader hieronder. Prijzen per jaar. Vanaf tweede jaar. Een webruimte van 300 MB met 4000 MB dataverkeer per maand. Beheer van de website via een controlepaneel CPanel. PHP5 ondersteuning MySQL databases. Een onbeperkt aantal email-adressen die u kan raadplegen via Outlook of via web-based email.
services seo
Goedkoop je domeinnaam registreren kopen in België.
Behoud je eigen e-mailadres. Vind je het gemakkelijker om je huidige mailbox en e-mailadres te behouden? Laat je mails naar je domeinnaam gratis forwarden naar je huidig e-mailadres. Zo blijf je je mails ophalen en verzenden zoals je dat nu al doet, maar communiceer je met je klanten op een professionele wijze, via je e-mailadres met je eigen domeinnaam. Laat bijvoorbeeld al jouw mails voor info@bakkerbarry.be doorzenden naar je huidig mailadres barry.smits@gmail.com. Jouw domeinnaam gebruiken voor je website. Gebruik jouw domeinnaam als adres voor je eigen website. Domeinnaam als webadres voor je website. Heb je reeds een eigen website, die gehost wordt bij Easyhost of een ander hostingbedrijf? Koppel je webdomein via het handige controlepaneel aan je website. Op zoek naar hosting voor je website? Kies voor de goedkope Easyhost hosting, en krijg je domeinnaam voor het eerste jaar gratis!
bnp

Contacteer ons