Meer resultaten voor domeinnamen verkopen

domeinnamen verkopen
Investeren in domeinnamen Geld beleggen.
Een goede belegging? Het zou dus best kunnen dat je een goede belegging kan realiseren met het kopen en verkopen van domeinnamen, maar het zal enige creativiteit en opzoekingswerk vereisen. Gezien de lage kostprijs voor het registreren van een domeinnaam, is het alvast een kleine drempel om dit eens uit te proberen.
geld
Tips voor het verkopen van een domeinnaam Become a Domaining expert. Tips voor het verkopen van een domeinnaam Become a Domaining expert.
Tot mijn aangename verrassing, het domein verkocht voor enkele duizenden dollars en ik maakte een nette kleine winst. Vanuit mijn observatie, de domeinnamen die het best verkopen op Nameinvestor zijn degenen die een beroep op kopers die willen ze in full-blown websites te ontwikkelen.
Maxi
Verdien meer door te verkopen in de Catawiki Computers en computerspellen veiling Catawiki. Notarieel toezicht. Accenture Innovation Awards.
Als u objecten met een lage geschatte waarde wilt aanbieden, raden we aan om deze samen te voegen en als verzameling te verkopen. Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld. Begin nu met verkopen.
Audio
Kunt u een domeinnaam overkopen of verkopen? Rendement.
Zowel bij het overkopen als verkopen van een domein is het belangrijk dat u weet wat de domeinnaam waard is. Bij het onderhandelen over een prijs spelen aspecten als de herkenbaarheid van de naam en positie in zoekmachines een rol. Daarnaast levert een korte domeinnaam meer op dan een naam met veel tekens en is een com'-domein' over het algemeen duurder dan een nl'-domein. Als de domeinnaam op het moment in gebruik is, stijgt de waarde meestal ook: een actieve website krijgt nu eenmaal meer bekendheid. Koopt u een domeinnaam, dan kunt u de eigenaar direct betalen in ruil voor het domein. Stel dan wel een overeenkomst op waarin staat dat beide partijen akkoord gaan met de ruil. Zorg ook dat u contactgegevens en een identificatiebewijs heeft van de andere partij, zeker als het een onbekende van u is. Bij grote bedragen kunt u er beter een onafhankelijke partij als tussenpersoon nemen. Transferdiensten, ook wel TTP's' Trusted Third Party genoemd, ontvangen zowel het geld als de domeinnaam en sturen vervolgens beide tegelijkertijd door naar de andere partij. Heeft u een vraag over Domeinnamen?
Geld verdienen met Domeinnamen.
Home / Geld verdienen met Domeinnamen. Een mooie manier om wat extra geld te verdienen is het het kopen en verkopen van domeinnamen. Zo is er Jan Bouwmeester, een Nederlander die schatrijk is geworden met het kopen en verkopen van domeinnamen.
Top 10 duurste domeinnamen ipsis.nl.
Deze domeinnamen zijn dan gereserveerd in de hoop om deze te kunnen verkopen of voor marketingdoeleinden in de toekomst. Als u een domeinnaam wilt kopen of over wilt nemen, kan dit soms al wanneer u het gewoon netjes vraagt aan de eigenaar van de domeinnaam.
Promoot je domeinnamen en verkoop sneller Undeveloped.
Voor meer Facebook paginas, zoek binnen Facebook op verkoop domeinnamen of domeinnamen. Gebruik een van de onderstaande hashtags in je tweets.: Forums speciaal gericht op domeinnamen worden vooral gebruikt door resellers. Perfect voor het snel verkopen van je domeinnaam, echter krijg je er lang niet de hoofdprijs voor.
domeinnaam verkopen JuridischForum.be.
4, 5 jaar 2 maand geleden 06 jun 2013 2259.: Verkoop van domeinnamen is heel frequent. De prijs is in feite te onderhandelen tussen verkoper en kandidaat verkopers. Sommige domeinnamen zoals sex.com, poker.com, sports.com etc kunnen voor miljoenen verhandeld worden.
De waarde van domeinnamen.
Durf te investeren in de domeinnaam van je dromen, de domeinnaam die het beste past bij je business! De domeinnaam kan bijdragen aan meer bezoekersmeer verkopen. De domeinnaam houdt zijn waarde als deze ook de ideale domeinnaam is voor een reeks andere mensen en bedrijven. Het beste antwoord wat ik je kan geven op een waardebepaling.: De echte waarde van een domeinnaam bepaal je helemaal zelf. Weet je al waar je nog heel veel waardevolle domeinnamen kunt vinden?

Contacteer ons