Resultaten voor domeinnamen verkopen

domeinnamen verkopen
De duurste domeinnamen RealHosting.
Geld verdienen met je eigen domeinnamen. Heb je zelf domeinnamen in bezit waar je niets mee doet? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze domeinnaamprofessionals. Zij kunnen je adviseren wat er allemaal mogelijk is met je domeinnaam / domeinnamen.
Wandtegels
Domeinnaam verhandelen Trade.
Een domeinnaam registreren. Veel domeinnamen registreren. Domeinnaam verhandelen Trade. Is de domeinnaam die u wenst al door iemand anders geregistreerd? Dan kan u proberen om die domeinnaam te kopen. Via een trade kan u dan eigenaar worden van die domeinnaam, nadat u een akkoord met de huidige eigenaar heeft. Een trade opstarten? Voor een be of eu domeinnaam is het opstarten van een trade eenvoudig. Wil u een domeinnaam overkopen? Of wil u een domeinnaam verkopen?
daikin
Domeinnamen verkopen en Domeinnaam parkeren.
Meer mogelijk met domeinnamen via Sedo. Wil jij ook geld verdienen aan je domeinnamen? Zet dan eenvoudig via Sedo je domeinnamen te koop of verwijs je ze naar een advertentiepagina. Sedo is s werelds grootste handelsplatform op het gebied van domeinnamen.
afmetingen
Domeinnaam verkopen JuridischForum.be.
Doe ik dit best via contract; dat ik opstuur? Ik heb al wat gelezen hier en op internet over hoe te verkopen; dat belangrijk is dat ik eerst geld krijg en dan pas transfereer. Ik zou een mail schrijven naar hen met de vraag hoeveel ze in gedachten hadden en ook uitleg over de app doen. Maar als ze dan gaan zien dat ik kleine vis ben weet ik ook niet hoe ze mij gaan behandelen in hun voordeel. 2, 2 jaar 6 maand geleden 16 jun 2014 1036.: Je moet opletten met de naam. Toen het internet explodeerde in gebruik 15-20 jaar geleden waren veel slimme jongens domeinnamen aan het opkopen van allerlei bekende namen, producten en steden.
Domein Shop.
Plaats hier gratis je domeinnaam te koop of kom in contact met aanbieders van top domeinnamen. Plaats uw zoekertje. Doorzoek alle aanbiedingen. Zoek een domein. Domein-shop.be Opgestart in 2012 door een groep van domeinnaam opkopers. Plaats hier gratis je domeinnaam te koop of kom in contact met aanbieders van top domeinnamen.
Is jouw domeinnaam 10 miljoen dollar waard? iValue.
Wanneer de domeinnaam bol.com of vtm.be zou vrijkomen, zou jij dan aarzelen om deze aan te kopen en vervolgens door te verkopen? Het klinkt niet fraai, maar dit is de realiteit en gebeurt elke dag opnieuw. Wil je weten voor hoeveel de 10 duurste domeinnamen ooit over de toonbank gingen?
WordPress gaat blog-domeinnamen verkopen.
WordPress verwacht nog in 2016 maar liefst 250.000 domeinnamen te verkopen. Het moment waarop het grote publiek deze domeinnamen kan gaan registreren zal waarschijnlijk in november 2016 zijn. Je kunt straks overigens ook een blog-domeinnaam registreren als je géén WordPress of WordPress.com gebruikt.
Idee: Verkopen van domeinnamen die uit quarantaine komen?
Idee: Verkopen van domeinnamen die uit quarantaine komen? Onderwerp: Idee: Verkopen van domeinnamen die uit quarantaine komen? 3958 keer gelezen. Idee: Verkopen van domeinnamen die uit quarantaine komen? Marcel Vermeer Gepost op: 25 januari 2012, 1955.: Domeinnamen die door hun eigenaar opgezegd worden zijn niet direct weer beschikbaar voor registratie.
Q Verkopen domeinnaam aan woekerprijzen: verboden?
Het lijkt mij nogal sterk om wereldwijd Europees ladders te gaan verkopen. Als jij het natuurlijk hebt over ladders zoals ik ladders bedoel: ladder Google zoeken. 2 december 2010, 2010: 14. View Forum Posts. Ik zeg niet dat ik meer recht heb op de domeinnaam dan een ander, ik vind gewoon dat het ethisch" niet echt correct is om zomaar massa's' domeinnamen te registreren waarna ze niet gebruikt worden, puur en alleen om er geld uit te slaan.

Contacteer ons