Resultaten voor domeinnamen verkopen

domeinnamen verkopen
Een domeinnaam registreren bij One.com One.com. Email-Icon. Group 3. Domains-SVG-Box. Domains-SVG-Box. Domains-SVG-Box. hosting 2. hosting. Icon-Internet. Hosting-SVG-Box. Icon-Internet. Icon-Internet
De registrar beheert de domeinen en voorkomt dat een domeinnaam door meerdere mensen kan worden geclaimd. Bij One.com wordt u zelf de houder van de domeinnaam en heeft u hier dus volledige zeggenschap over. U kunt de domeinnaam dus altijd verkopen of verhuizen als u wilt.
verwijderen mazouttank prijs
Een domeinnaam doorverkopen.
De meeste domeinnamen mag u vrij verhandelen. Er zijn echter uitzonderingen. Hier krijgt u de werkwijze bij een be domeinnaam. Voor andere extensies gebeurt dit op een gelijkaardige manier. U stuurt ons een e-mail met de aanvraag voor een trade.
lening aanvragen
Domein verkopen.
Het verkopen van een domein via Sylconia is gratis, Sedo vraagt bij een succesvolle verkoop een commissie van 15% op de verkoopprijs. Gedurende de tijd dat het domein te koop staat kunt u er voor kiezen om advertenties te tonen aan de bezoekers van uw domeinnaam. Dit levert bij elke klik door uw bezoekers een bedrag op. U kan dit vergelijken met als voorbeeld het adsense programma van Google. Via het parkeer programma verdient u de registratie kosten van de domeinnaam bij Sylconia weer snel terug. Geen klant van Sylconia. Bent U nog geen klant van Sylconia, verhuis dan de domeinen naar Sylconia zodat U gebruik kan maken van de handige dienstverlening van Sylconia. Sinds 2015 hebben we de trouwe klanten korting, hoe langer u klant bent bij Sylconia des te meer korting op alle diensten! Wat doe je? Het mogelijk maken om uw website via SSL te beveiligen vanuit het control panel door Letsencrypt. Standaard 24 uur support via email op alle afgenomen diensten bij Sylconia. Registreren, vastleggen of verhuizen van domeinnamen, eenvoudig en snel via het control panel van Sylconia.
wkk
domeinnaam verkopen JuridischForum.be.
Verkoop van domeinnamen is heel frequent. De prijs is in feite te onderhandelen tussen verkoper en kandidaat verkopers. Sommige domeinnamen zoals sex.com, poker.com, sports.com etc kunnen voor miljoenen verhandeld worden. Een makkelijk te onthouden domeinnaam voor mond aan mond reclame is goud waard voor een bedrijf.
Handel in domeinnamen DNEX.be.
Er is geen wettelijke bepaling die een verbod instelt op de handel in domeinnamen, ook DNS.BE vermeldt in haar algemene voorwaarden nergens dat het verboden zou zijn domeinnamen op frequente basis te kopen en/of te verkopen. De handel in domeinnamen die inbreuk maken op intellectuele rechten wordt via de Wet van 26 juni op het Wederrechtelijk Registreren van Domeinnamen wel aan banden gelegd.
Domeinnamen / Websites Zakelijke transacties 2dehands.be.
Omschrijving website: 10-tal webshops URL: zitzakkengigant.be zitzakkengigant.nl designgigant.be partyverlichting.be partyverlichting. 11 maart 2018 1046: Wuustwezel. Hosting en Domeinnamen. Waarom zou u teveel betalen voor Hosting en Domeinnamen? Bij ons kiest u voor razendsnelle en goedkope hosting in combinatie met een GRATIS SS.
WordPress gaat blog domeinnamen verkopen WordPress Handleiding.
Daar komt nu een nieuwe dienst bij; Automattic gaat later dit jaar domeinnamen verkopen die eindigen op blog. Dat maakten zij bekend in een blogpost. blog domeinnamen kopen. Geïnteresseerden kunnen later dit jaar bij WordPress een blog domein kopen, waar ze vervolgens een blog op kunnen zetten.
Domeinnaam Verkopen Nu op DomeinStock.nl.
Home Domeinnaam kopen Domeinnaam verkopen Merknaam bedenken Waarde domeinnaam Nieuws Contact. Plaats nu GRATIS je domeinnaam op Domeinstock.nl. Domeinstock zorgt eenvoudig voor de verkoop van je domeinnaam. Via e-mail wordt je direct op de hoogte gehouden van alle biedingen. We berekenen geen kosten voor de plaatsing of onderhandeling. van de domeinnaam. Pas bij verkoop wordt 19% van het gerealiseerde. verkoopbedrag in rekening gebracht. Het verkoopbedrag bepaal je helemaal zelf en het plaatsen. van een domeinnaam is geheel gratis. Je kunt na het aanmelden eenvoudig je domeinnamen toevoegen aan onze website.
Q Verkopen domeinnaam aan woekerprijzen: verboden?
Het lijkt mij nogal sterk om wereldwijd Europees ladders te gaan verkopen. Als jij het natuurlijk hebt over ladders zoals ik ladders bedoel: ladder Google zoeken. 2 december 2010, 2110: 14. View Forum Posts. Ik zeg niet dat ik meer recht heb op de domeinnaam dan een ander, ik vind gewoon dat het ethisch" niet echt correct is om zomaar massa's' domeinnamen te registreren waarna ze niet gebruikt worden, puur en alleen om er geld uit te slaan.

Contacteer ons