Op zoek naar domeinnamen verkopen?

domeinnamen verkopen
223.523 Marktplaats domeinnamen Simpel snel je domeinnaam verkopen bij Catchtiger.
Hier vind je alle domeinnamen die aan ons aangeboden zijn voor de verkoop. CatchTiger heeft een bemiddelende rol en zorgt voor een snelle en efficiƫnte afhandeling voor zowel de koper als de verkoper. Wil jij ook graag een domeinnaam verkopen?
ontstoppen wc
Q Verkopen domeinnaam aan woekerprijzen: verboden?
Het lijkt mij nogal sterk om wereldwijd Europees ladders te gaan verkopen. Als jij het natuurlijk hebt over ladders zoals ik ladders bedoel: ladder Google zoeken. 2 december 2010, 2110: 14. View Forum Posts. Ik zeg niet dat ik meer recht heb op de domeinnaam dan een ander, ik vind gewoon dat het ethisch" niet echt correct is om zomaar massa's' domeinnamen te registreren waarna ze niet gebruikt worden, puur en alleen om er geld uit te slaan.
glazen binnendeuren
Domeinnaam kopen domeinnaam verkopen Internet Vastgoed.
Domeinnamen kopen en verkopen. Interessante domeinnamen met waarde, bezoekers en inkomsten! Topic Biedingen Hoogste bod. 06-11-2017 1044: Rick de Jong. Voetbalmaffia.nl overeenkomstig met boek en nieuwe serie NPO! 05-11-2017 0949: Martijn de Jong. Een set van nieuwsdomeinnamen. 05-11-2017 0942: DomainDudes. Medische domeinnaam geschikt voor adsense inkomsten.
Tentenverhuur
Investeren in domeinnamen Geld beleggen.
Een goede belegging? Het zou dus best kunnen dat je een goede belegging kan realiseren met het kopen en verkopen van domeinnamen, maar het zal enige creativiteit en opzoekingswerk vereisen. Gezien de lage kostprijs voor het registreren van een domeinnaam, is het alvast een kleine drempel om dit eens uit te proberen.
Eneco
Is jouw domeinnaam 10 miljoen dollar waard? iValue.
Wanneer de domeinnaam bol.com of vtm.be zou vrijkomen, zou jij dan aarzelen om deze aan te kopen en vervolgens door te verkopen? Het klinkt niet fraai, maar dit is de realiteit en gebeurt elke dag opnieuw. Wil je weten voor hoeveel de 10 duurste domeinnamen ooit over de toonbank gingen?
lenen
Domeinnaam verhandelen Nomeo.
Wil je zelf een domeinnaam overkopen of verkopen, maar is niet helemaal duidelijk hoe dat in zijn werk gaat? Dan staan wij jou bij met raad en daad doorheen het volledige proces. We helpen je met.: Het bepalen van een correcte aankoop of verkoopprijs. Advies bij de procedures en reglementering. Het afsluiten van een juiste overeenkomst tussen koper en verkoper. Het opstarten en afronden van de overdracht van de domeinnaam. Neem contact op met ons! Heb je hulp nodig bij de aankoop of verkoop van een domeinnaam? Wil je graag advies over de overdracht? Contacteer een van onze experts via ons gratis 0800-nummer, live chat of e-mail! Wie is de eigenaar van een domeinnaam? Wat is een trade? Hoe verhuis ik een be-domeinnaam? Meer extensies registreren. Verhuis uw domeinnaam. Domeinnamen in beheer.
Domeinnamen registreren en verkopen Financieel: Diversen.
Het belangrijkste aspect van deze winstgevende zaak, is natuurlijk dat je op zoek gaat naar geschikte domeinnamen die je aan een gunstige tarief kan opkopen en later weer verkopen. Op het internet zijn verschillende bedrijven die lijsten aanbieden met domeinnamen die te koop staan.
Handel in domeinnamen DNEX.be.
Er is geen wettelijke bepaling die een verbod instelt op de handel in domeinnamen, ook DNS.BE vermeldt in haar algemene voorwaarden nergens dat het verboden zou zijn domeinnamen op frequente basis te kopen en/of te verkopen. De handel in domeinnamen die inbreuk maken op intellectuele rechten wordt via de Wet van 26 juni op het Wederrechtelijk Registreren van Domeinnamen wel aan banden gelegd.
Amsterdamse marktplaats voor domeinnamen wil Wallstreet.com voor 10 miljoen euro verkopen 24-03-17 finanzen.nl.
Vind ik leuk. Amsterdamse marktplaats voor domeinnamen wil Wallstreet.com voor 10 miljoen euro verkopen. Dit zijn de mogelijkheden. Amsterdamse marktplaats voor domeinnamen wil Wallstreet.com voor 10 miljoen euro verkopen. Fotobron: Flickr, Terrapin Flyer. De domeinnaam Wallstreet.com gaat onder de hamer.

Contacteer ons