Resultaten voor eigenaar domein

eigenaar domein
WHOIS Opzoeken domeinnaam beschikbaarheid GoDaddy BE. Facebook. Instagram. Twitter. YouTube.
Je voert gewoon in het zoekveld op de hoofdpagina van WHOIS de domeinnaam in waarover je informatie wilt. Je krijgt dan de belangrijkste gegevens over een domein, inclusief of deze beschikbaar is, wie de eigenaar is, info over het aanmaken en wanneer het domein verloopt.
check domein
Hosting Uw domeinnaam is geparkeerd. Notitie voor de eigenaar van dit domein: Dit domein is Archief 9lives Games Forum.
5 september 2016, 0925.: Uw domeinnaam is geparkeerd. Notitie voor de eigenaar van dit domein: Dit domein is niet gekoppeld aan uw webhosting pakket, reseller hosting pakket of virtuele/dedicated server. U heeft in uw klantenpaneel DNS beheer voor dit domein aangezet.
dokter
Jouwdomein.be.
Als je op je anonimiteit gesteld bent, is het ook aan te raden om je domein af te schermen voor transfer. Anders zou iemand kunnen proberen om een wijziging van eigenaar te initeren; in dat geval kan de nieuwe agent de naam en voornaam van de domeineigenaar opvragen.
ramen en deuren
Zo vind je de eigenaar van een domeinnaam ISI Media Online communicatie voor dienstverleners.
Als je graag wilt weten wie de eigenaar van een domeinnaam is, kun je dat vinden door de whois informatie van een domeinnaam. Whois staat voor who is: wie is het. Waarom wil je de eigenaar van een domeinnaam achterhalen?
tentzeil op maat
S4HHosting Domein eigenaar check.
Domein eigenaar check. Klantensysteem Home Domein eigenaar check. Wie is de eigenaar van het gezochte domein? Alle NL Nederland domeinnamen worden via ons door SIDN geregistreerd. U kunt bij SIDN opzoeken wie een NL Nederlands domeinnaam geregistreerd heeft. Overeenkomst sluiten via uw domeinnaam registrar.:
seo
Tussenkomst afkoppeling hemelwaterafvoer van het afvalwaternet op particulier domein Gemeente Stekene.
De gemeente Stekene zal, binnen de perken van de jaarlijks vastgelegde begrotingsartikelen, alle kosten van zowel de studie alsook de uitvoering van de afkoppelingswerken op particulier domein integraal ten laste nemen. Er zal, voorafgaand aan de werken, een overeenkomst met de particulier de eigenaar of de bewoner in akkoord met de eigenaar afgesloten worden.
google adwords
Wie is de houder van een domeinnaam? ICTRecht juridisch adviesbureau. Wie is de houder van een domeinnaam? ICTRecht juridisch adviesbureau.
De website van de registry de partij die de domeinnamen uitgeeft, voor nl is dat SIDN, is vaak één van de mogelijkheden. Is de naam die in het register staat altijd van de persoon die eigenaar is van de domeinnaam? Het woord eigenaar staat tussen aanhalingstekens, omdat je juridisch gezien geen eigenaar van een domeinnaam kunt zijn.
kleine auto kopen
Domeinnaam registratie.
De aanvraag of registratie van domeinnamen gebeurt op vraag van de klant via een registratie-agent. Enkel een niet geregistreerd domein kan aangevraagd worden. De klant wordt dan de licentiehouder van het domein, waarvan de huur doorgaans jaarlijks verlengd dient te worden. Bestaande domeinnamen kunnen ook verhandeld worden of van eigenaar getransfereerd worden.
domeinnaam website
Domeinnaam vrij? Binnen 1 minuut aangevraagd Hostnet.
Zo ja, dan kun je als houder eigenaar domeinnaam worden. Iemand anders is eigenaar domeinnaam. Maar stel dat iemand anders eigenaar domeinnaam is van je gewenste nl domein als domeinnaamhouder. Dan kun je via de uitgevende instantie voor nl domeinnamen, SIDN, achterhalen wie de houder is van deze domeinnaam.
emma matras

Contacteer ons