Op zoek naar eigenaar domein?

eigenaar domein
Wie is de eigenaar van het nieuwe domein dat ik aanvraag? Mijnwebwinkel.
Bij Mijnwebwinkel PRO en PREMIUM kun je kosteloos één domein voor je webwinkel aanvragen. Wanneer je aanvraag verwerkt en je domein actief is, ben jij eigenaar van het opgegeven domein. Het domein is jouw eigendom gedurende de duur van je abonnement.
vpn kopen
Provinciaal domein Het Sterrebos Stad Roeselare.
De winterperiode is het ideale moment om een ransuil te spotten. De provicie West-Vlaanderen is eigenaar en beheerder van het domein. Samen met het domeinbos de Kleiputten, de hoogstamboomgaard en het Speelbos maakt het Sterrebos deel uit van het project Bergmolenbos.
belfius
SIDN: Domeinnaam zoeken.
Home nl-domeinnaam Domeinnaam zoeken. Wil je weten of een domeinnaam nog vrij is? Of wil je weten wie de eigenaar is? Gebruik de zoekbalk bovenaan deze pagina: check hier je nl-domeinnaam. Je ziet dan of de naam vrij is, of wat de status van de domeinnaam is.
dakwerken kortrijk
Door de AVG wordt het moeilijker de eigenaar van een domein te traceren Motherboard.
Door de AVG wordt het moeilijker de eigenaar van een domein te traceren. De nieuwe Europese privacywet maakt onderzoek naar malware-aanvallen een stuk lastiger. door Daniel Oberhaus. 5 2018, 133pm.: In mei treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming van de Europese Unie AVG officieel in werking.
Paintballen
Eigenaar Facebook.nl moet domein inleveren Webwereld.
De Nederlandse eigenaar heeft Facebook.nl te kwader trouw geregistreerd en moet het domein afstaan aan Facebook Inc. De Nederlandse eigenaar heeft Facebook.nl te kwader trouw geregistreerd en moet het domein afstaan aan Facebook Inc. Eigenaar Facebook.nl moet domein inleveren. De Nederlandse eigenaar heeft Facebook.nl te kwader trouw geregistreerd en moet het domein afstaan aan Facebook Inc.
website naam beschikbaar
Wie is de houder van een domeinnaam? ICTRecht juridisch adviesbureau. Wie is de houder van een domeinnaam? ICTRecht juridisch adviesbureau.
De website van de registry de partij die de domeinnamen uitgeeft, voor nl is dat SIDN, is vaak één van de mogelijkheden. Is de naam die in het register staat altijd van de persoon die eigenaar is van de domeinnaam? Het woord eigenaar staat tussen aanhalingstekens, omdat je juridisch gezien geen eigenaar van een domeinnaam kunt zijn.
teruggave belasting
WHOIS DOMEIN: Whois een domeinnaam.
HOME WHOIS IP WHOIS DOMEIN LIJST WHOISSERVERS MIJN IP? IP Adres/Domeinnaam Whois. Een WHOIS-query van een domeinnaam geeft de gegevens terug van de domeinnaamhouder of licentiehouder aka eigenaar' van het domein. Elk TLD heeft andere whoisservers, en de informatie per whoisserver kan verschillen.
vochtbestrijding
TransIP Knowledge Base Ik wil mijn domein overdragen of verkopen aan een andere partij.
De verhuiscode overhandig je aan de nieuwe eigenaar. Deze nieuwe eigenaar kan dan het domein naar zijn eigen TransIP account of naar een partij van eigen keuze verhuizen. Zie ook deze link over het verhuizen van de domeinnaam naar een andere partij.
Helpdesk Mediawax Webhosting en domeinregistratie.
Dit zijn internationale afspraken om bijvoorbeeld onderzoek naar phishing en spam mogelijk te maken, maar ook om bijvoorbeeld het verhuizen van een domein eenvoudig te houden. Bij veel domeinnamen is het overigens niet mogelijk om gegevens op te vragen over de eigenaar van een domeinnaam.

Contacteer ons