Meer resultaten voor eigenaar domein

eigenaar domein
Domeinnaam overdragen / houderwijziging Helpdesk.
Voor het overdragen van een domein naar een bestaand Mijndomein account.: Het e-mailadres van de Mijndomein account waaraan het domein overgedragen wordt en het klantnummer van de nieuwe eigenaar. Voor het overdragen van een domein naar een nieuw Mijndomein account.:
online
De eigenaar van een domeinnaam achterhalen Webwijzer.
Vaak is dit de eigenaar van de website, of een bedrijf dat in contact staat met deze eigenaar zoals de webdesigner. Let op: steeds vaker worden alleen de gegevens vermeld van het bedrijf waar de website is geregistreerd, en worden de gegevens van de website-eigenaar afgeschermd.
waterontharder prijs
Je domeinnaam is bezet. Wat nu? Claim je idee.
Soms wordt een domeinnaam geregistreerd, maar niet gebruikt. De eigenaar registreerde hem misschien met het oog op de toekomst maar besloot er uiteindelijk niets mee te doen. Wat ook kan is dat hier vroeger wel een website stond, maar nu niet meer.
Strategy
Domeinnaam registreren: goedkoop voor slechts 166, per maand.
U kan echter ook een domein registreren zonder deze onmiddellijk te verbinden met een website. Wanneer u echter reeds eigenaar bent van een domeinnaam bij een andere registrar, is het ook mogelijk de domeinnaam naar ons te verhuizen of te transfereren.
online lening
Eigenaar COM domein.
Misschien een domme vraag maar als je de eigenaar en hoster van een NL domein wil weten dan ga je naar www.sidn.nl en zoek je de gegevens op. Maar waar doe je dit nou voor een domein met de extensie COM.
Bedden
Wie is nu eigenlijk de eigenaar van mijn domeinnaam?: Alphamega Hosting.
Mocht de contactpersoon veranderen, dan nog zal het bedrijf de eigenaar van de domeinnaam blijven. Wanneer je geen bedrijfsnaam invult, maar de domeinnaam op persoonsnaam registreert dan zal deze persoon de eigenaar van de domeinnaam worden. Uiteraard is het mogelijk om een domeinnaam over te dragen naar een andere persoon of bedrijf.
vocht in binnenmuur
Is het mogelijk om anoniem een domein aan te vragen? Helpdesk TransIP.
Om deze reden bieden wij dit niet aan. Het anonimiseren van de Whois-gegevens kan daarnaast tot complexe problemen leiden bij bijvoorbeeld een heractivatie van een domein uit quarantaine. Het heractiveren van een domein kan namelijk alleen gedaan worden door de houder juridische eigenaar van het domein.
brandwerende
Tussenkomst afkoppeling hemelwaterafvoer van het afvalwaternet op particulier domein Gemeente Stekene.
De gemeente Stekene zal, binnen de perken van de jaarlijks vastgelegde begrotingsartikelen, alle kosten van zowel de studie alsook de uitvoering van de afkoppelingswerken op particulier domein integraal ten laste nemen. Er zal, voorafgaand aan de werken, een overeenkomst met de particulier de eigenaar of de bewoner in akkoord met de eigenaar afgesloten worden.
magento monkey
Whois One.com.
U kunt informatie vinden over de eigenaar van het domein, waar en wanneer het domein is geregistreerd, de vervaldatum van het domein en wat de name servers zijn. Gebruik dit formulier om contact op te nemen met de eigenaar geregistreerde persoon van een domeinnaam.
refurbished

Contacteer ons