Resultaten voor webadres aanvragen

webadres aanvragen
Domeinnaam vrij? 1000 extensies controleren kopen.
In de toekomst zal Combell, dat samen met de stad Gent een aanvraag ingediend heeft voor het nieuwe gTLD GENT, de domain registry worden voor dit gTLD. Wat is een WHOIS bestand? Tijdens het aanvragen of registreren van een domeinnaam, moet de registrant zijn contactgegevens doorgeven.
hybride
SIDN: Domeinnaam registreren.
Je registrar doet bij ons de aanvraag. Na je akkoord op de voorwaarden vraagt de registrar je domeinnaam aan. Wij kennen de domeinnaam toe op volgorde van binnenkomst. Zodra we akkoord zijn, nemen we de domeinnaam op in de nl-zone.
smeedijzer op maat
Goedkoop een domeinnaam registreren? Providers vergelijken.
Ga dan direct de domeinnaam aanvragen. Bij de domeinproviders hierboven kon je al een domeinnaam registreren voor 395, per jaar. Waarom een goedkope domeinnaam vastleggen? Wanneer je een domeinnaam reserveert, dan is de 100% domeinnaam van jou en ben je ervan verzekerd dat derden jouw concurrenten bijvoorbeeld jouw sterke domeinnaam niet vastleggen.
Tentenverhuur
Wijzig de eigenaar van uw abonnement en domeinnaam Ondersteuning One.com.
Stap 11 Wacht op goedkeuring. Uw aanvraag voor wijziging van eigenaar wordt nu verwerkt. Het kan een paar dagen duren voordat deze goedgekeurd is. Zodra het goedgekeurd is, ontvangen zowel de nieuwe als de oude eigenaar een bevestiging via e-mail.
wp
Bientôt un nom de domaine unique: ong ou ngo SOCIALware.
Seulement voilà: n'importe' qui peut se faire enregistrer avec ce nom de domaine, pas besoin d'être' de nationalité belge ni de résider en Belgique. De plus, il n'existe' aucun nom de domaine qui permette aux ONG de se démarquer clairement.
lenen
Domeinnaam Registreren Prijzen vergelijken.
wel om eerlijk te zijn is er geen verschil, een domeinnaam is een domeinnaam, niets meer, niets minder. Het is wel zo dat er bedrijven zijn zoals Hostingcompany waarbij je ervoor kunt kiezen om gratis hosting te bestellen bij je domeinnaam.
RVA.
U wil wat tijd voor uw kinderen of wil om een andere reden uw werk even onderbreken? In deze rubriek vindt u alle info over loopbaanonderbreking, tijdskrediet en werkloosheid. U kan hier ook online aanvragen doen of uw dossier opvolgen.
SIDN: Domeinnaam verhuizen.
Ga bij de registrar na hoe je het verhuistoken kunt aanvragen, dit verschilt per registrar. De registrar is verplicht om binnen vijf dagen na uw aanvraag het token aan je over te dragen. Tip: Voor een soepele verhuizing is het handig om de naam van de nieuwe registrar en de verwachte verhuisdatum bij de aanvraag door te geven aan jouw huidige registrar.
Verouderde content verwijderen Google Zoeken Help.
Geef de URL webadres op van de pagina met de verouderde content die u wilt verwijderen. Selecteer Verwijdering aanvragen. Als het bericht We denken dat de afbeelding of webpagina die u probeert te verwijderen, niet is verwijderd door de site-eigenaar wordt weergegeven, volgt u de stappen op het scherm om ons meer informatie te geven.

Contacteer ons