Meer resultaten voor domein aanvragen

domein aanvragen
aanvragen
aanvragen
aanvragen
Domeinnaam Registreren bij TransIP. Check nu jouw domein!
Geen populaire extensies beschikbaar. Actietarief geldt voor het 1e jaar. Alles checken Enter. / Populaire domeinextensies. Dit actietarief geldt voor het 1e jaar. Daarna geldt het reguliere tarief, voor be is dit 846, en voor com en eu 1513, p.j.
aanvraag
Domeinnaam aanvragen of registreren, je eigen domein kopen. Join.chat.
Domeinnaam kopen, je eigen domein registeren. Een domeinnaam aanvragen is hetzelfde als een domeinnaam registreren. Door een domeinnaam aan te vragen kan u zich best wenden tot een geregistreerde agent. Zo is Siteplan agent voor be domeinnamen DNS Belgium agent.
domeinnaam claimen
Inname van openbaar domein Stad Aarschot.
In functie van een verhuizing, bouwwerken of andere werken kan je een aanvraag indienen voor de inname van openbaar domein op gemeentewegen. Heeft je aanvraag tot inname van het openbaar domein betrekking op een gewestweg, dan bezorgt de stad Aarschot je aanvraag aan het Agentschap Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant AWV.
domein check
Domein FAQ.
Voor het aanvragen van een NL domeinnaam is een inschrijving in het KVK-register bedrijven, of een soortgelijk Nederlands register, vereist. zie ook de vraag over particulieren. Op deze pagina kunt u het volledige reglement van de SIDN inzake aanvragen van een NL domeinnaam vinden.
domeinen verkoop
Je domeinnaam registreren DNS Belgium.
Elke domeinnaam is uniek en kan maar één keer vastgelegd worden. Als de naam van je keuze al bezet is en je geen wettelijk recht hebt op die naam, moet je een andere domeinnaam zoeken. Hoe registreer je een domeinnaam? Een domeinnaam kan je enkel registreren via registrars. Dat zijn firma's' die gemachtigd zijn om domeinnamen te registreren voor bedrijven, instellingen of personen. Naast het registreren van webadressen, kan je bij een registrar vaak ook terecht voor andere services zoals hosting, webdesign enz. Check eerst of je domeinnaam nog vrij is en klik verder om een registrar te kiezen.: Eenmaal je een registrar gekozen hebt, kan je in een aantal eenvoudige stappen je domeinnaam registreren. De registratie van je domeinnaam is geldig voor een periode van één jaar en kan jaarlijks hernieuwd worden. Dat betekent nog niet dat je een website hebt. Daarvoor moet je nog een paar dingen regelen: je website op het internet. Vaak gestelde vragen. Kan ik bij DNS Belgium een website kopen?
domein check
Inname openbaar domein voor werken belasting Hamme.
Als je de aanvraag tijdig indient zijn de eerste 15 kalenderdagen kosteloos, Vanaf de 16 de kalenderdag dient een retributie te worden betaald. Bij laattijdige aanvragen zal vanaf de eerste dag een retributie aangerekend worden. Je aanvraag kan enkel online gebeuren. Je aanvraag doe je online via de webtoepassing inname openbaar domein.
website domein
Gemeente Denderleeuw.
Dan moet u hiervoor een domaniale terrasconcessie aanvragen bij het gemeentebestuur. Aanvragen voor de organisatie van festiviteiten, sportwedstrijden en andere evenementen op het openbaar domein moeten wel nog steeds ingediend worden bij de dienst Vrije Tijd, minstens 2 maanden vóór de datum van de activiteit.
kapaza
Domeinnaam registreren bij nomeo.
Op die manier creëren we een gezond evenwicht tussen onze onderneming en de omgeving. Aarzel niet om ons te contacteren. Hoe registreer ik een domeinnaam? Kan ik een domeinnaam registreren zonder website? Kan ik mijn domeinnaam nog aanpassen? 0800 26 800.
sdme.be
Ingebruikname openbaar domein Stad Ieper.
Indien het openbaar domein in gebruik wordt genomen zonder vergunning stelt men zich bloot aan volgende sancties.: 1500, euro als het openbaar domein langer wordt gebruikt dan vergund of als de oppervlakte van de ingebruikname groter is dan vergund. 3000, euro als geen vergunning werd aangevraagd.
eigen website maken

Contacteer ons