Meer resultaten voor nieuwe domeinnamen

nieuwe domeinnamen
Regels voor domeinnamen.
Domeinnamen die op 29 februari geregistreerd worden, vervallen altijd op 28 februari. Voor domeinnamen geregistreerd vòòr 15 september 2014, hadden registrars de mogelijkheid te kiezen voor een nieuwe vervaldatum volgens het nieuwe systeem zoals hierboven beschreven of de bestaande regeling, waarbij de domeinnaam aan het einde van de maand vervalt.
zandstralen
Promo voor nieuwe EU domeinnamen! 27/10/2017.
Indien u hierover vragen of opmerkingen heeft kan u steeds gebruik maken van ons contactformulier. Onze andere adresgegevens vindt u bij onze bedrijfsinformatie. Promo voor nieuwe EU domeinnamen! Goed nieuws voor wie op zoek is naar een nieuw eu domeinnaam!
izen zonnepanelen
Nieuwe Domein Extensie? Goedkoop in alle Domeinextensies!
De nieuwe domeinnamen zijn beschikbaar gesteld om meer duidelijkheid te creëren op het web en de keuzemogelijkheden verder uit te breiden wanneer je naam voor bijvoorbeeld nl of com al bezet is. Registreer je een domeinnaam voor een vereniging dan kan je bijvoorbeeld een club registreren als alternatief van nl of com.
fitting e27 lamp
Domeinnaam Registreren: Wat Is Een Goede Domeinnaam?
Op een paar stappen na, is een domeinnaam registreren voor je website het eerste wat je moet doen. Maar wat is nu een goede domeinnaam en waar moet je op letten bij het kiezen van een domeinnaam? Er worden dagelijks nieuwe domeinnamen geregistreerd voor nieuwe websites.
hypnotische
Google heeft met deze domeinnaam juist het hele alfabet opgekocht.
Eerder deze week is Google officieel onderdeel geworden van een nieuwe holding, Alphabet genaamd. En daar horen ook enkele nieuwe domeinnamen bij, al denken we niet dat iemand het hele alfabet gaat intypen om een website te bezoeken. Dat houdt het bedrijf echter niet tegen om abcdefghijklmnopqrstuvwxyz.com te kopen.
aanmelden fb
Deze nieuwe domeinnaamextensies zijn nu al registreerbaar.
Sinds begin die jaar komen er bijna dagelijks nieuwe domeinnaamextensies bij. Zo kan je sinds kort domeinnamen registreren die eindigen op guru, email en tips. Die nieuwe domeinnaamextensies bieden heel wat mogelijkheden, want interessante domeinnamen in die nieuwe extensies zijn vaak nog beschikbaar.
Lening simulatie
registreer nu uw nieuwe domeinnamen.
Momenteel zijn er al een 1.000tal nieuwe extenties goedgekeurd een voorsmaakje hieronder gaande van merknamen zoals coca-cola, ibm, geografisch zoals vlaanderen gent barcelona maar ook nieuwe zakelijke extenties zoasl ltd, inc shop. Registreer uw TLD nu, voor ze weg zijn! De domeinnamen kan je momenteel pre-registreren op een first-come, first-served basis.
apple tv
De nieuwe internet domeinnamen: helft van de aanvragen is Amerikaans.
Teamleader haalt 185, miljoen euro op. De nieuwe internet domeinnamen: helft van de aanvragen is Amerikaans. ICANN, het onafhankelijk agentschap dat belast is met de reglementering van de internet domeinnamen, heeft woensdag bekend gemaakt dat het 1.930 dossiers ontvangen heeft van kandidaten voor het beheer van nieuwe suffixen, zoals music, miami of insurance.
maak je eigen website gratis met domeinnaam
Producten bestellen.
Gratis EXTRA domeinnaam bij aankoop van een hostingpakket! Enkel het eerste jaar, vanaf het tweede jaar normale prijs. IBAN BE13 9799 5750 9839. BTW BE 0730.487.796. 32 476 68 00 88. Waarom heeft mijn website HTTPS nodig? De voordelen van een eigen domeinnaam.
gratis professionele website maken met eigen domeinnaam

Contacteer ons