Resultaten voor nieuwe domeinnamen

nieuwe domeinnamen
Nieuwe Domein Extensie? Goedkoop in alle Domeinextensies!
De nieuwe domeinnamen zijn beschikbaar gesteld om meer duidelijkheid te creƫren op het web en de keuzemogelijkheden verder uit te breiden wanneer je naam voor bijvoorbeeld nl of com al bezet is. Registreer je een domeinnaam voor een vereniging dan kan je bijvoorbeeld een club registreren als alternatief van nl of com.
gratis professionele website maken met eigen domeinnaam
Domeinnaam Registreren: Wat Is Een Goede Domeinnaam?
Op een paar stappen na, is een domeinnaam registreren voor je website het eerste wat je moet doen. Maar wat is nu een goede domeinnaam en waar moet je op letten bij het kiezen van een domeinnaam? Er worden dagelijks nieuwe domeinnamen geregistreerd voor nieuwe websites.
website maken gratis met eigen domeinnaam
Google heeft met deze domeinnaam juist het hele alfabet opgekocht.
Eerder deze week is Google officieel onderdeel geworden van een nieuwe holding, Alphabet genaamd. En daar horen ook enkele nieuwe domeinnamen bij, al denken we niet dat iemand het hele alfabet gaat intypen om een website te bezoeken. Dat houdt het bedrijf echter niet tegen om abcdefghijklmnopqrstuvwxyz.com te kopen.
kbc lening simulatie
Deze nieuwe domeinnaamextensies zijn nu al registreerbaar.
Sinds begin die jaar komen er bijna dagelijks nieuwe domeinnaamextensies bij. Zo kan je sinds kort domeinnamen registreren die eindigen op guru, email en tips. Die nieuwe domeinnaamextensies bieden heel wat mogelijkheden, want interessante domeinnamen in die nieuwe extensies zijn vaak nog beschikbaar.
gratis professionele website maken met eigen domeinnaam
Kapers op de kust voor nieuwe domeinnamen MO.
Gevreesd wordt dat zich zo een nieuw rondje domeinkapen zal aandienen, waarbij domeinnamen worden geregistreerd met als enige doel ze later met winst te verkopen aan bedrijven en organisaties die te laat waren met het registreren van hun eigen naam. In juni beslist het ICANN over de procedure voor het aanvragen van nieuwe domeinextensies.
gratis website maken eigen domeinnaam
Nieuwe tool detecteert de registratie van domeinnamen voor malafide doeleinden Belgiumcloud.
Nieuwe tool detecteert de registratie van domeinnamen voor malafide doeleinden. Online zijn allerlei malafide websites te vinden. Denk hierbij aan spamwebsites, websites waar malware wordt geserveerd, phishingwebsites of websites waar illegale goederen worden verhandeld. Een nieuwe softwaretool maakt het voor domein registrars eenvoudiger pogingen te detecteren om domeinnamen voor dergelijke malafide doeleinden te registreren.
eigen website maken gratis met domeinnaam
Producten bestellen.
Gratis EXTRA domeinnaam bij aankoop van een hostingpakket! Enkel het eerste jaar, vanaf het tweede jaar normale prijs. IBAN BE13 9799 5750 9839. BTW BE 0730.487.796. 32 476 68 00 88. Waarom heeft mijn website HTTPS nodig? De voordelen van een eigen domeinnaam.
gratis website maken eigen domeinnaam
Domeinnaam Wikipedia.
De TLD-operator registry verleent hierbij de mogelijkheid aan diverse bedrijven de registrars om wijzigingen in het TLD aan te maken. Een registrar kan nieuwe domeinnamen aanvragen en de Whois informatie en nameservers van de domeinnamen bepalen. Deze opzet heeft het voordeel dat de domeinhouders vaak miljoenen bij bekende TLD's' niet direct zaken hoeven te doen met de TLD-operators.
Kwart Brusselse domeinnamen nog niet gebruikt BRUZZ.
ULB-onderzoek naar het gebruik van de domeinnaam brussels biedt nieuwe inzichten in welke organisaties zich specifiek linken aan het Brussels Hoofdstedelijk gewest. Ongeveer een kwart van de domeinnamen zijn geparkeerd, dat betekent niet gekoppeld aan een bepaalde dienst. Meestal worden domeinnamen geparkeerd met het oog op toekomstig gebruik of om ervoor te zorgen dat niemand anders de domeinnaam registreert.

Contacteer ons