Op zoek naar domijnnamen?

domijnnamen
Domeinnaamrecht en domeinnaamgeschillen deJuristen: juridisch adviesbureau: diensten ICT-recht en informaticarecht! domeinnaamgeschil.
U vindt dat u recht heeft op een bepaalde domeinnaam? Indien de domeinnaam die u wenst te registreren op een onrechtmatige wijze is geregistreerd of op een dito wijze wordt gebruikt de domeinnaam is bijvoorbeeld geparkeerd, er staat enkel reclame op, kan u via enkele wegen de domeinnaam terug-claimen.
appartementencomplex
Domeinnaam kopen? Check hier snel of je domein nog vrij is.
Wanneer je een domeinnaam geregistreerd hebt, maar hem niet langer gebruikt, is er geen bezwaar tegen dat je die domeinnaam overdraagt aan een andere persoon of bedrijf die de domeinnaam beter gebruiken kan. Het is evenmin verboden om een vergoeding voor die transfer af te spreken.
binnendeur
Webhosting en Domeinnamen SCS Computers.
Toggle navigation Home. Webhosting / domeinnamen. Webhosting en domeinnamen. Webhosting en Domeinnamen. Uw online aanwezigheid begint met een goede domeinnaam voor uw website of webshop. SCS Computers helpt u graag bij uw keuze en de registratie van domeinnamen voor lokaal of internationaal gebruik.
waterontharder
Houd de dief! Hoe zich te verweren tegen het wederrechtelijk registreren van domeinnamen Monard Law Publicaties monardlaw.be.
Een derde registreert zonder legitiem belang een domeinnaam en beidt deze domeinnaam te koop aan de hoogste bieder.; Een concurrent registreert een domeinnaam die sterk gelijkt op andermans merk, handelsnaam of vennootschapsnaam in een poging om te profiteren van diens naambekendheid, om diens webbezoekers af te leiden naar de eigen website of om in het algemeen diens online handel te verstoren.;
2de hands auto kopen
Domeinnaam beschikbaarheid controleren en kopen Level27.
Gratis extra diensten. Bij elke domeinnaam voorziet Level27 een aantal extra diensten zoals het doorlinken naar een andere website of het doorsturen van e-mails naar een ander e-mailadres. Wat kost een domeinnaam bij Level27? Meest populaire domeinnamen. Controleer nu de beschikbaarheid van jouw domeinnaam.
kredieten
Domeinnamen Diensten Brantsandpatents.
De keuze voor de juiste domeinnaam en de TLD is belangrijk en dient al in overweging genomen te worden zodra men een nieuwe onderneming opstart of een nieuwe merknaam creƫert. Brantsandpatents kan samen met u analyseren welke domeinnamen u best aanvraagt en waar.
daikin
Controleer domeinnaam beschikbaarheid 850 extensies.
Bij ons registreert u in alle vertrouwen uw domeinnaam, en krijgt u tal van opties gratis, die u elders extra moet betalen: gratis mailadressen, gratis subdomeinen, autonoom beheer van uw instellingen via de Domein Manager Ook de nieuwe domeinextensies registreert u bij ons razendsnel!
Media
IE-Forum.be Acht domeinnamen moeten worden overgedragen bij gebrek aan legitiem belang.
In de mate waarin zij zelfs buitensporige kosten aanrekent verbonden met de registratie van de domeinnamen 88380, voor acht domeinnamen, moet worden beschouwd dat zij tracht hier een ongerechtvaardigd voordeel uit te trekken. De rechtbank veroordeelt De Beukelaer tot overdracht van de acht domeinnamen aan Boogybook.com.
handleiding
Domeinnaam registreren Is uw domein nog vrij? KPN Zakelijk.
Ga naar Zakelijk Forum. Registreer snel en eenvoudig uw domeinnaam bij KPN. U geeft hiermee uw website een herkenbaar adres op internet. Een domeinnaam is ook praktisch voor uw persoonlijke zakelijke e-mailadres. U registreert al een nl domeinnaam voor 033, /mnd. Registreer uw domeinnaam.
excel werkmappen samenvoegen

Contacteer ons